Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Měl bych problém vymyslet sympatičtější a hezčí (no homo!) ústřední dvojku, než je Chris Evans a Michelle Monaghan, k tomu ultra sympatickýcasting vedlejších rolí - Aubrey Plaza, Patrick Warburton, Topher Grace, Anthony Mackie, Luke Wilson, Ioan Gruffudd. Nádherná kamera v překrásném San Franciscu (často jsem si při záběrech vzpomněl na Lincoln Lawyer z LA). Tím bohužel víčet pozitiv končí. Jak někdo mohl tenhle papírově tak sympatický romcom tak zvrtat? Strašný zklamání a obrovský nasrání na tvůrce, takhle debilně napsaný postavy, dialogy a osudy postav už jsem dlouho neviděl. *:-* 5/10 ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu a schématu standardní rom-com, nicméně osobně mi vůbec neseděla forma vyprávění. Ty odbočky do hlavy fantazírujícího Evanse mi prostě nepřišly vtipné, navíc snímek pak ztrácel i tu trochu dynamiky, co mohl nabídnout. Kdyby tam nehrála dvojice Evans & Monaghan, tak by o to nikdo ani nezavadil. 4/10! ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Ty jo, nic jsem vod toho nečekala a on se z toho vyklubal docela dobrej kousek. Hrdinové pohotově chrlí jeden bonmot za druhym, samozřejmě jim tiše závidím tu směsku nadhledu, ironie a literárně dramatické erudice! Partička střílečů je správně ujetá, kouřící bezeslovně glosující alter ego je cool a dokresluje atmosféru na jedničku. Tohle easy going překvápko stálo za shlédnutí! 65% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Pojď, pustíme si romanťárnu." × "Hm, se mně nechce." × "Proč ne?" × "Páč je to stejná šablona pro každej příběh jen s jiným osazenstvem." × "Pojď, Chris Evans, Michelle Monaghan... a spousta jinejch herců z komiksáren, na který pořád čumíš." × "Tak jo..." × Myslím, že největším problémem hodnocení tohohle snímku je fakt, že většina lidí nepochopila ten scénář :) jako beze srandy, ne nadarmo se postavy nejmenují (ME [narrator], HER, STUFFY GUY apod.), ne nadarmo se tam láme čtvrtá stěna skoro každým monologem, ne nadarmo závěrečné finále ždímá každý klišé, který je v romcom zapotřebí. Ale i když nepochopíš scénář (řekněme to tak nějak postmoderně, že se jedná o velice vrstevnatý scénář), pořád si můžeš užít satiru a srandu z každýho romcom klišé. A to jak z pohledu cynických postav, tak z pohledu vlastního, teda Mého, teda vypravěčova. Sakra, v tom aby se jeden zamotal. P.S. K pochopení scénáře je myslím zapotřebí hlavně pochopit finále, cirka od pohřbu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi párem je. Je to asi určeno spíše pro ženské publikum ("kdyby cítila půlku toho co já, tak vybuchne"). Dialogy jsou odposlouchané z reality a nejsou hloupé, ale působí únavně kavárensky jako kdyby je autor scénáře napsal za jednu noc. K tomu občas trousí spisovatel moudra odposlouchaná z časopisecké rubriky psychologická poradna ("o ženy se musí bojovat"). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama