Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (925)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako bláznivá komedie splnila svůj účel na sto procent! Zprvu jsem byla skeptická, netušila jsem co očekávat, spíše jsem se přikláněla k názoru, že to bude příjemných 112 minut odpočinku, kdy krátkým spánkem posilněná vytáhnu ze sebe poslední zbytek, špetičku! svých fyzických a psychických sil na závěrečný film s Tomem Cruisem na filmovém ČSFD víkendu 2014. Tento skvělý "bránicobol" mě nenechal ani minutu relaxovat. Z každé scény na nás vysypali hromadu hlášek, nemůžu si pomoct, ten film je pecka! Neskutečná! Konkrétně mě, při společné večeři Jonaha s Amber, kdy ho chtěla představit svým rodičům jako svého přítele, chytla křeč do dolní čelisti a utrpěla jsem apnoickou pauzu s vyčerpáním zásob svých slzných kanálků. Chcete se dobře bavit? Běžte do 22 Jump Street ;-) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Totální psycho, které jde často přes čáru, ale bavil jsem se u něj možná ještě víc než u jedničky. Dvojkovost je tlačena do popředí neskutečným způsobem a tak je všechno větší, explozivnější a humor ujetější. Miller s Lordem se vyžívají v hračičkovství, antirasizmu i... chlapském přátelství. Boží závěrečné titulky. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Já ty dva dementy prostě žeru. Phil Lord s Chrisem Millerem (tahle dvojice dementní rozhodně není) se pro mě stávají zárukou dementní kvalitky, které nechybí energie v žádných ohledech. Sebeparodický nášup je de facto přepisem jedničky, přičemž si z tohohle faktu rád utahuje a neláme si hlavu s vědomím, že si kdekdo bude ťukat na čelo. Co víc říct? Snad jen to, že opravdu dobrou dementní buddy komedii dement natočit nemůže. Závěrečné titulky jsou krásně over the top třešničkou na dementním dortíku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Gratulujem. Práve ste úspešne napravili sračky, ktoré ste sami spôsobili.“ Typická predraženosť hollywoodskych sequelov sa v 22 Jump Street sáva vydareným running gagom („Mám na sebe topánky za 600 dolárov a ani nie sú v zábere“, golfový vozík). Vôbec, scenár je plný vtipov (otázniková tabuľa, ustavičné narážky na Hillov „dôchodcovský“ vek zo strany spolubývajúcej). Režiséri sú hraví a užívajú si to (rozdelené plátno, kedy sledujeme počínanie dvoch osôb na rozdielnych miestach a následne sa obe scény spoja, keď postavy stoja meter od seba). Keď sa tento príjemne drzý film skončil, bolo mi to ľúto a prial som si, aby mal aspoň o 30 minút viac. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že film, ktorý pôjde takmer ako cez kopirák svojho predchodcu ma bude tak baviť! '22 Jump Street' je totálna vykrádačka prvého dielu so všetkým, čo k tomu patrí, nehanbí sa za to, verejne sa k tomu priznáva a ešte si z toho robí totálnu prdel. Jednotka bola trošku rozpačite uletená a ako celok ma až tak nezaujala. Dvojka je ešte uletenejšia, no konzistentnejšia, má lepší spád, kvalitnú akciu a vynikajúcich side-kick hercov (Ice Cube si neraz ukradol celé scénky pre seba). Nenudil som sa od začiatku až po (luxusné) záverečné titulky, má celú radu zapamätania-hodných scén a dementne inteligentných hlášok, no a Tatum a Hill vytvorili dvojku hodnú všetkých pokračovaní načrtnutých v závere. Keď sa títo dvaja objavia spolu na scéne, môžte očakávať prichádzajúci záchvat smiechu. Každopádne teda film predčil moje očakávania, takže neváhajte s návštevou kina a venujte mu pozornosť určite sa vám odvďačí, minimálne dobrou náladou. 85%. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Ve scéně při oslavách Spring Break v Puerto Mexiku lze zahlédnout bar s názvem „Gringo Pendejos", což lze do češtiny přeložit (jemně řečeno) jako „Hloupí Američané". (HellFire)
  • Ve scéně, kde Jenko (Channing Tatum) a Schmidt (Jonah Hill) vcházejí do nové základny na adrese 22 Jump Street, lze v pozadí vidět staveniště a plachtu s nápisem "23 Jump Street coming soon." (UM3L3C)
  • Pokud jste se divili, kde se v úvodních "ukázkách z předchozího filmu" vzala scéna s humry, kterou si z 21 Jump Street (2012) nepamatujete, je to proto, že v něm skutečně vůbec nebyla. (Xanthe)

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Reklama

Reklama