Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

misulka03 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme usměvavou Audrey Tautou, které role naprosto sedla a dovedla ji zahrát velice přesvědčivě. Přetočení v polovině filmu je velice působivé a krásně to příběh oživý a divákovi se naskytne vidět příběh z jiné strany pohledu. Film do podrobna rozebírá psychiku a myšlení, psychicky narušeného člověka a to se mi moc líbí. A úžasný konec s mozaikou mě přesvědčil o 4* hodnocení :) ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na nějaké tuctové romantické drama po francouzsku, ale poté se film začal vyvíjet způsobem, který mě velmi překvapil a potěšil. Příběh viděný z pohledu zprvu nevýrazného doktora dostal najednou šťávu a třebaže byla spousta věcí poněkud předvídatelných, já jsem se bavil. Film je natočený rozhodně velmi zajímavě a vcelku i netradičně a Audrey Tautou v hlavní roli je prostě úžasná. Špatně svou rolu neodehrál ani Samuel Le Bihan, ostatní jsou víceméně do počtu. Celkově lze jedině doporučit. ()

Reklama

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou zbožňuji a právě její jméno bylo tím, co mě v televizním programu zaujalo. Kdyby ovšem nebylo mého kamaráda, na film bych zapomněla a komentář bych teď nepsala... Začnu tím, že Francie zde byla krásně prosluněně vyobrazena. Napadlo mě, že tak barevný film jsem dlouho neviděla :) Snímek samotný byl zajímavý. Zajímavý především tím, jak spojil dva poměrně neslučitelné žánry - romanci a psychothriller. Od poloviny filmu sledujete příběh s otevřenou pusou a s napětím čekáte, jak to celé dopadne. Víte, co je zajímavé? Že ačkoli Angelika je postava více méně záporná, tak ji prostě fandíte. A víte, co je ještě zajímavé? Že když v polovině filmu na nějakou dobu zmizí tvář Audrey, tak se film stává méně zajímavým, občas i nudným. Tautou má prostě jedinečné osobní kouzlo, že by ve filmu mohla hrát jen ona a přesto vás to bude bavit. Jinak musím říct, že s koncem jsem byla více než spokojena :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Amélie z polstrované cely trhá v intencích názvu snímku okvětní lístky kopretiny a vám nezbývá, než hádat, co jí nakonec vyjde.. Nikterak originální forma vyprávění "both side of story", obal ve stylu libovolné epizody nudu šířící J.Lescautové a "chci za každou cenu překvapivý" závěr s plýtváním farmaceutik, potažmo diváckého času. A přitom spojení Tatou - Erotomanka vypadalo na papíře tak lákavě, dokud nevyšlo najevo, že se jedná jen o další práci pro doktora Chocholouška.. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo romantické a dostal som psycho-thriller o mladej, až po uši zamilovanej dievčine, ktorá bola taká milá, až by som jej dal pár faciek, aby sa prebrala z toho sna:-) Audrey Tautou zahrala svoju postavu na jednotku, tak isto aj Samuel Le Bihan. Film je natočený zvláštnym spôsobom podania príbehu, čo ma zaujalo a zapáčilo sa mi to. Keď má niekto chuť si pozrieť niečo romantické, tak určite nech si nepustí tento film, ale keď má niekto chuť na niečo napínavé, tak nech si to rozhodne pustí na konci čaká prekvapenie ako sa dá z tabletiek urobiť postava. Niečo som prezradil, a na konci filmu pochopíte čo:) Film na 70% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno