Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Akukolvek parodiu na film si vzdy rad pozriem. Duplom, ak sa jedna o parodiu na horor. Da sa tak pri oddychovej komedii premyslat, o aku scenu z povodneho filmu sa jedna. Tuto vsak s niektorymi prehnali, zbytocne ich natahovali a prechadzalo to az do nudy a trapnosti. Pozitivne vnimam absolutnu politicku nekorektnost (najma top hlasky Mexicana :) ). ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Z roka na rok su potomkovia Scary Movie stupidnejsi. Scenar od cernocha s cernochom v hlavnej ulohe poskytol mozno najrasistickejsi film v historii, pocnuc vyprazanym kuratom, ciernymi znasilnovacmi v base, ghetto recami, rasistickymi manzelmi a policajtami a konciac cernoskami odsudzujucimi medzirasove vztahy. Tak 40% casu tvori Wayansovo zoskupenie vsetkych rasovo stereotypnych vtipov, dalsich 40% casu nieco rozbija alebo otrtkava a zvysnych 20% tvori jeho vykradanie sameho seba. Niektore casti su takmer 100% okopirovane z jednotky, snaha ozivit to ziadna. Nepatrim k tym ludom, ktory sa samolubo usmievaju pri Allenovskych komediach a s frknutim ohrnaju nosom nad inymi typmi humoru. Kludne sa rad pobavim aj na sexualno-fekalnych parodiach ako Hounted House, pokial v sebe maju aspon trochu originality a nepredvidatelneho humoru. Nanestastie v tomto pripade vo filme mozete citat ako z ruky - Mexican si robi srandu zo stereotypov a o chvilu nato sa vezie okolo v lowrideri za zvuku klasickej melodie s rodinou, aby si nakupili civavy. Podobne scenky ako mlatenie gumeneho gurata, babiky, krabice, nocnych motylov su tak otrepane, ze sa nezasmejem ani nasilu. Jedna hviezdicka je zato, ze pri kadencii s akou sa valia vtipy sa naslo zopar momentov, kedy som sa zasmial. ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než jednička.. Marlon to tady tak příliš nepřehání a jeho výbuchy hněvu a breku jsou prostě geniální :D I děj je tady o dost zajímavější, obvzlášť v tom, že se soustředí na všechny možné horory a parodijně jim to ve většině případů fakt vychází.. a hlavně scény Marlona a jeho milenecké problémy a akce s posedlou pannenkou mě totálně zabili.. :D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice je to o fous lepší, než předešlý díl, ale pořád je to mizerná parodie navazující svojí tupostí na Scary Movie a podobné výplachy. Vedle mizerného obsazení tu dominují "vtípky" plné sexuálních narážek, na které už jsem mimořádně alergický. Opravdu by to nešlo bez nich? Nejlepší zámořskou parodií tak zůstávají Žhavé výstřely a vzhledem k současné tvorbě nebudou hned tak překonány. 10% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač jednička u mě patří mezi téměř odpadové filmy, u dvojky jsem se alespoň místy bavil a jednu luxusní scénu si nechám uchovanou v paměti. Jinak jde o to samé v bledě paranormálním. Akorát těch parodovaných hororů je tu víc, takže to trochu laťku kvantitativitou pozvedá. Humorně je to na stejné úrovni. Opět dojde na smrt pejska. Opět padne 86 minut sexistických a rasových narážek. Opět tu máme blbé postavy a blbý děj (ovšem v rámci parodie to není negace). Výsledek tedy nepřekvapil, ale ani kvalitou neskončil tam, kde minulý díl. Tento je přesto o jednu hvězdu lepší. 50% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama