Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Starý známy Malcolm z prvej časti sa snaží o pokojný život, no ani pri novej žene a v novom dome nedokáže uniknúť paranormálnemu prenasledovaniu... Skôr než ako pokračovanie mi to pomaly pripadalo ako upgradovaný remake jednotky, ale nejak to nevadilo, takže kto sa zabavil pri jednotke, sa pri tomto zabaví ešte viac. Wayans je perfektný; jeho uletený humor mi sadol, k tomu sexica Jaime Pressly a s nimi v dome 2 blbé deti. Prvé 2 tretiny je to fajnová, drzá a nekompromisná paródia, kde som sa z chuti smial, no v tej záverečnej tretine to už celkom nehralo. Viac postáv, väčšia (nezmyselná) uletenosť a hrotenie do rozmerov, ktoré už pôsobili vyčerpávajúco, až nudne. Ale aj tak sa mi to z drvivej väčšiny páčilo. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší a hlavně zábavnější, než unylá jednička. Ubylo (ale jen o trošku) gangsta keců a trapných scének s létajícím nádobím, naopak přibyla kočička Jaime, víc odkazů na horory a jejich očekávané shazování. Třeba taková nevázaná hardcore šukačka s panenkou Abigail, tu jsem si musel přetočit asi třikrát! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som ešte nevidel a po tejto časti ju odsúvam na neurčito. Nie , že by to bola katastrofa, ale u parodických komédiách veľa vody nenamútila. Je to hlavne uškriekane a v tom zábavu teda nevidím a Marlon Wayans tu viac prehrával, ako bol zábavný. A to v Scary movie exceloval, tam bol rozhodne najzábavnejším článkom filmových postav, ale tu hlavnú rolu až tak nezvládol. Tak tri sceny mi prišli vtipne a najviac asi tá, kde si to rozdáva s Annabbelov, ale ostatné je už len trápna vata, ktorá s vtipnosťou nemá čo dočinenia. Ako som napísal na začiatku, nie je to katastrofa, ale ako komédia to tiež nie je niečo mimoriadne. Slabé 3*. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ozbrojený černý kněz a rasistické narážky mezi černochem a hispáncem mne bavily. S Malcolmovou rodinou, vymítači i žárlivým výrobkem to bylo podstatně horší. Sice oceňuji kadenci deseti vtipů za minutu, ale s politováním musím tvůrcům vzkázat, že jsem se skutečně zasmál asi pětkrát a ten zbytek pokusů o fór spadl pod stůl. Očekávám do týdne nějakou partičku sexy mexických služebných, aby mi pod stolem uklidily. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama