Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší a hlavně zábavnější, než unylá jednička. Ubylo (ale jen o trošku) gangsta keců a trapných scének s létajícím nádobím, naopak přibyla kočička Jaime, víc odkazů na horory a jejich očekávané shazování. Třeba taková nevázaná hardcore šukačka s panenkou Abigail, tu jsem si musel přetočit asi třikrát! ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Ujetina jako první díl opět nějaká ta vykrádačka spoustu černoškých keců a narážek na bíle a mexikánce. A opět nesmí chybět i nechutné forky, kde vrchol je jak Malcolm souloží s dřevěnou panenkou Abigail kterou jsme už viděli v horou V zajetí démonu u toho jsem se řezal jak hrom. 90 minut vesměs srandy. ()

Reklama

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Marlon je zpět a dokázal pro mě nepředstavitelné. Překonal první A Haunted House. Údernými vtípky nabušený film, až jsem zíral. Bavil jsem se od začátku do konce. Humor přesně mého gusta. Sexování s Abigail trumflo dosud nejšílenější loutkovou scénu z Team America: World Police co jsem zatím viděl. Zdá se, že se našla náhrada za teď již úpadkovou Scary Movie sérii. A zřejmě není náhodou, že v ní má prsty právě někdo z Wayansů. Chci trojku! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že snímek „A Haunted House 2“, který podle všeho v českých kinech neuvidíme, není skvělou komedií, ale mně prostě sedla. Jsou zde momenty, které by v klidu vydržely i ve vážném hororovém filmu, ale hlavně jsou zde vtipy, které nejsou jen hloupé. Ano, ty banální převažují, ale tentokrát jsem měl pocit, že už se u toho někdo snažil a že chtěli, aby ta zábava nebyla úplně stupidní. Povedlo se. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama