Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušný výdělek prvního dílu byl pro Marlona Wayanse jasným signálem, že by se měl hned vrhnout na pokračování a tak bylo potřeba rychle zkouknout několik hororů a posléze sesmolit u flašky tequilly nějaký ten scénář. Do zaměřovače jeho zvráceného smyslu pro humor se tentokrát dostali tyto filmy: Sinister, Annabelle, Insidious, The Possession, The Conjuring a samozřejmě nesmí chybět ani trocha Paranormal Activity. Společně s Rickem Alvarezem však tak trochu ostrouhali, protože dolarové žně se tentokrát moc nekonaly. 20 miliónů dolarů je však i tak slušná částka na takovou blbost. Začátek se nese v téměř totožném duchu, jako tomu bylo u jedničky. Opět si tu popláčou ochránci zvířat a Wayans zase popustí uzdu svých zvrhlým sexuálním choutkám. Jen tentokrát nebude souložit s plyšovými zvířátky, ale posedlou panenkou Abigail. Což bude mít za následek mírně humornou „lovestory“. Na rozdíl od jedničky se tu dá narazit na mnohem více humornějších momentů, které ač jsou samozřejmě stejně trapné – tak se jim divák alespoň trošku zasměje. Zvláště ve scénách, kdy hlavní hrdina sleduje pásky rodin, které poctil svou návštěvou démon Bughuul. Samozřejmě kromě fekálního humoru, nesmí chybět ani sexuální a rasistické narážky (urážky) a přehlídka toporných hereckých výkonů. 50% ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než jednička.. Marlon to tady tak příliš nepřehání a jeho výbuchy hněvu a breku jsou prostě geniální :D I děj je tady o dost zajímavější, obvzlášť v tom, že se soustředí na všechny možné horory a parodijně jim to ve většině případů fakt vychází.. a hlavně scény Marlona a jeho milenecké problémy a akce s posedlou pannenkou mě totálně zabili.. :D ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší a hlavně zábavnější, než unylá jednička. Ubylo (ale jen o trošku) gangsta keců a trapných scének s létajícím nádobím, naopak přibyla kočička Jaime, víc odkazů na horory a jejich očekávané shazování. Třeba taková nevázaná hardcore šukačka s panenkou Abigail, tu jsem si musel přetočit asi třikrát! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sledovanie pokračovaní tejto série sa pomaly, ale isto začína stávať stratou času. Dva krát som sa zasmial, dva krát potešil solídny hororový efekt. Úboho chudobný, nič neriešiaci, nič neponúkajúci, nijak originalitou chrliaci snímok, ktorý väčšina z Vás, rovnako ako Ja, odsleduje len zo zvedavosti a nudy - 40%. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama