Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Harlinova režie v akčních scénách byla jenom průměrná, což bylo pro mě největší zklamání. Dalšim kamenem úrazu se stal scénář, ve kterym se sice objevilo pár dobrejch vtípků (Adele, velikost podprsenky), nicméně často byl až příliš crazy, infantilní a šablonovitej. A třeba různý folklorní tradice mi přišly do příběhu nepřirozeně zakomponovaný (Bennie Chan je vždycky nezapomněl vysvětlit). Renny Harlin už má sice svý nejlepší léta za sebou, ale od jeho spolupráce s Jackie Chanem jsem čekal přece jenom víc než "reklamu" na čínskou kulturu a přírodu, dvě silnější hvězdy. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zrejme nostalgia za, pre Jackie-ho typickymi, Bozskymi relikviami a starsimi zalezitostami. Minimalne stylom humoru, road-tripu a charaktermi. Toto mi vsak na strunu vtipu a zabavy nebrnkalo. Obcasne Knowvillove hlasky stali za to, avsak ostatne vsuvky, napr. mongolske "tradicie", uz boli moc na oko. Slabota. Aj pre mna, ako Jackieho skalneho, sa na film uz dost tazko pozeralo. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama