Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jako divák mám občas nutkání zhlédnout nějaký film, který na první pohled vypadá jako solidní "Kinderscheiße", přičemž bych takový "skvost" rád ocenil hodnocením odpad!. A právě čtvrtý Kameňák se zdál být vhodným kandidátem. Nicméně musím uznat, že jsem se párkrát opravdu zasmál, takže nemohu ohodnotit stejně jako třetí díl, u kterého k zasmání nebylo vůbec nic, snad jen k pláči. S jakýmkoli dějem jsem nepočítal, ostatně ten nebyl ani u předešlých dílů, herecké výkony nejsou povšimnutíhodné, ale jako komedie (popř. parodie) to na mě zafungovalo, takže jednu hvězdičku si tento "film" ode mě zaslouží, byť je to póvl. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda fórů, kterým jsem se nezasmála, ani když jsem je slyšela poprvé u pivínka v hospodě, pěkně při jednom místě. Místě, do kterého v zápalu rozčílení neposílám ani své úhlavní nepřátelé, ale s chutí bych do něj poslala zdejší osazenstvo, které je před kamerou strojené jak zmalovanej šašek v cirkusu (jenže ten do toho cirkusu alespoň patří). Jestliže jsem dala předchozím dílům odpad, pak doporučuji Pomovi zavést ještě jednu kolonku, páč čtvrtý díl už je vyloženě žumpa. Doma u kompu jsem přetrpěla 30 minut, ale vůbec si neumím představit, jak bych se udržela po celou stopáž v sedačce kina, ve které už mě svrběla prdel i u dvojky, na níž jsem byla kdysi vytažena. Tenkrát jsem to ale ještě dala. - 20% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

K 10. výročí původní trilogie se parta kolem Pavla Páska a Jiřího Pomeje rozhodla, že pokračování je potřeba. Kdybych na to měla nervy, tak se tady vypíšu z té frustrace, ale ve zkratce bude stačit shrnout, že ačkoli nad projektem viselo stále všudypřítomné sluníčko s tváří Zdeňka Trošky, tak ani 14 verzí scénáře nepomohlo vůbec ničemu. Svým způsobem je až fascinující způsob (ne)navázání na původní trilogii, nekonzistence v typologii postav, nekonzistence v logice, ale hlavně, že je to pořád třeskutá řachanda. Kameňák 4 je navzdory svému číslu dílo vysloveně solitérní ve své zoufalé snaze si vydupat místo na mapě české lidové komedie. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • V úvodní scéně diskuze Pepana (Václav Vydra nejml.) a Leo Kohna (Josef Laufer) má Pepan špatně hodnost majora. Tato hodnost má správně velkou hvězdu uprostřed a ne malou hvězdu ke kolejnici. (Horryx)
  • První film série, kde nezazní legendární hláška: „Seš blbá.“ (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama