Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (413)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jsem celkem zaskočen...ne snad,že by druhé Babovřesky byly dobré,nebo snad nedej bože vtipné,ale těsně po jejich shlédnutí nemám tendenci vypláchnout si oči savem,tak jako tomu byo po shlédnutí prvního dílu.Dvojka je sice stále nevtipný sled tu více,tu méně ukřičených scének,kde nejlepšími herci je prkenná partička hokejistů,nicméně vydržet se to dá...20% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než první díl. Zde už humor trochu funguje. Některé vtípky dokonce nejsou tolik omleté a občas mě překvapil i vtip, který jsem ještě neznal. Nebylo jich moc (možná 2-3), ale na pobavení už to stačí. Co bylo ale pořád obrovské mínus, byl totálně zhovadilý příběh a marihuanové koláčky kopírující mnohem lepší trhák. To si Troška ukousl poměrně velké sousto a nebyl schopen se s tímto tématem solidně poprat a já to beru jako prachsprostou vykrádačku. Za humor hvězdu dám, ale zbytek je na odpad! 20% ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem měl strach, že podstoupím další lobotomii. Díky nové vyletněné komedie číslo 2, ovšem, přes opět příšerný příběh, jsem se u pár situací přistihl dokonce při úsměvu a bez mála dvěma vyprsknutí smíchu, což se mi zpětně za posledních x Zdenečkových, sluníčkových komedií nestalo. Nic to ovšem nemění na tom, že tento děj a celkové zpracování je určen pro úplně jinou vrstvu a sortu lidí, než je troufám si říct většina uživatelů včetně mne zde na portále. Jsem fanda Slunce sena...a proto je mi líto, že se už zkrátka pan Troška nevzpamatuje a nečapne nějaký pořádný scénář. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

S přivřenýma očima musím přiznat,že je to lepší než jednička...ale jen o fous.Troška se zoufale snaží vrátit ke stylu jeho o něco povedenějších filmů Slunce,seno a zoufale se mu to nedaří...Možná si myslí,že v komediích herci nemusí hrát,že divák nad vším přihmouří oko...že není třeba zapojovat logiku...No výsledek moc přesvědčivý není...110 minutová nuda,žádný zapamatovatelný gag a přehlídka herecké trapnosti,toť vše. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já si myslím, že napoprvé dobrý.. Zejtra už budete chytřejší !!" No, a nakonec ani napodruhý vlastně ani náznakem !! Prázdnota, recyklace a vykrádání sebe sama, prostě trapnost, i když veskrze očekávaná.. Není toho už Trošku příliš, pane režisére ?? Opakovaný vtip není k smíchu, zvlášť v podání o třídu, dvě horších "herců" !! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Štáb byl s herci a režisérem po dobu povodní uvězněni v Netolicích. (TheStitch630)
  • Ve snímku si komparz vyzkoušeli dva výherci soutěže týdeníku TV magazín. Shodou okolností byla jednou z nich bývalá pracovnice krajského úřadu, která měla na starosti umělecké školy a která se z té doby znala s režisérem Troškou. (Olík)

Reklama

Reklama