Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (413)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sprintující drbny mne baví pouze při startování koštěte a abych se s nimi dokázal pořádně pobavit, tak by je ti slavní hokejisti museli minimálně hodinu ostřelovat puky. K tomu sice nedošlo, ale přesto musím ocenit výkon našich hokejových reprezentantů, kteří běhali tak, jakoby to už někdy dělali a jejich herecký projev by dovedl k němému úžasu i Felliniho. Také musím s obdivem podotknout, že i v dnešní době lze natočit film bez děje, který se pokouší získat divákovu pozornost pouze vtípky různého stylu či úrovně. A já rád nějakou tu hvězdu utrousím za vtipné přenášení cedulí, zhulená štěňátka či pohled církevních elit na prosté lidi. ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno co jsem napsal u jedničky, už neplatí. Tehdy ještě bylo na tom veledíle znát, že Troška kdysi uměl točit filmy. U dvojky vykrádající snad všechno od prvního Slunce do posledního Vřísku (to je panečku z čeho brát) už není ani náznak po kdysi talentovaném filmaři. Kamera je otřesná a o scénáři už tu kolegové napsali nekrologů příliš na to, abych je opakoval. Když všem herecky dominuje mladá Čočková, bude asi něco špatně. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

O trochu slabsi nez prvni dil, ale pro zmenu jsem se trochu vic zasmal... vedlejsak z hokeisty dost zbytecnej, ale babky naopak dost pobavily.. jen jsem cekal spis neco v tom stylu ze prave babky budou chtit hrat hokej... Ano, trošku sileny napad, ale na Trošku... ani moc ne. :D Takze je ten plagat/ cover ponekud zavadejici. Troska je proste takovy cesky Uwe Boll. At natoci cokoliv... dobry nebo spatny. Natocil to on tak je to automaticky sracka uz z principu nejspis. Chybelo mi tam hodne nejake to prekvapeni, jako treba vybuch plynu, kule do kuli a podobne. Tedy az na ty zeleny kolacky a minove pole, zadna velka slava... Na pokracovani jsem popravde cekal trochu vic. Ale i tak to nebylo zli.. plus jednu hvezdu za to jak ve finale farnik vyjebal z velebnickem. To se povedlo B)Takze tri hvezdy dam... snad to bude to tretice lepsi. ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Dal-li jsem prvnímu dílu jednu hvězdičku, bylo to snad jen kvůli snesitelnějším částem s Janem Dolanským a Lucií Vondráčkovou (přiznávám se, oběma to sluší a ta romantická linie byla alespoň o něčem). Ta je však ve druhém dílu odsunuta kamsi do třetího až čtvrtého plánu a namísto toho je zde nevtipné panoptikum pitvoření a trapného product placementu. Nechce se mi věřit, že by ten film nalákal do kin tolik diváků. Jediné pozitivum vidím v lehounce střídmější stopáži... ale jinak, škoda slov... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Paní vedle mě se řehtala od prvního záběru, celé kino šustělo igelitem a na plátně defilovala jedna reklama za druhou, to už tedy začal film (PP everywhere), poté defilovali hokejisté. U nich se zastavím, neboť shodou náhod po našem vystoupení na Olympiádě v Soči ukázali někteří z nominovaných, že umí hrát ve filmu stejně špatně, jako na ledě. Na ledě jim rád dám ještě šanci, u filmu je už rozhodně vidět nechci. V hlavní roli jinak bezzubá sympatická stařenka, ale scénář plný hloupých a trapných klišé a rádobyhumoru, slušného vtipu jako šafránu. Vydržet se sledovat tento film dá, nicméně nadšením jsem nesršel. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Na začiatku filmu sa jedna z babiek na pionieri namiesto púšťania pohýna stlačením spojky, čo je nereálne. (ČSFD)

Reklama

Reklama