Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra. Troška už se na kameňák vykašlal a místo toho si to vzal na starost nějaký Ján. A u tohohle filmu se skutečně zasmějete: Nejlepší scéna byla, jak tam byly ty divné řádky a názvy herců. To byla sranda! Jak já jsem se bavil! Troška už se na pohřeb Kameňáku nechtěl dívat a odešel točit Babovřesky. I zde máme pár herců, kteří se do Bohnic již nevešli (třeba Václav Upír Krejčí). A když se na to podíváte, tak vám dojde jedna věc: Přišli jste o 88 min. života! (jestli jste to vydrželi) P.S. Obdivuju ty, kteří to vydrželi do konce. Smekám! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak tady je to hodnocení trošku přepálený. Opět se hodnotí to, co Kameňák představuje a ne to, co se odehrává na plátně či obrazovce. Netvrdím, že čtyřka je nějakou nadprůměrnou zábavou a pořád mi přijde šílený, že podobný filmy patří u nás k njnavštěvovanějším, ale marná sláva. Ze všech Kameňáků je tenhle nejlepší a to zejména díky několika fakt povedeným fórům, kterým se zasmějete i když do filmu jdete s přesvědčením, že váš inteligenční koeficient musí podobnou zábavou pohrdat. Možná, že kdyby si to někteří připustili, ocitl by se film v modrých číslech. Zábavní jsou i cikáni, opakující ty nejprovařenější topinkový fórky. Hláška o jednom jejich soukmenovci, kterej je pro prachy schopnej udělat cokoliv, třeba i pracovat, má svoje kouzlo. Takže 30% a z mýho pohledu docela překvapení. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Troškovi po třetím dílu došlo, že točí kolosální sračku a na čtvrtý díl hodil bobek, ale série Kameňák je jako šváb. Ta kurva přežije snad všechno. Kameňák tedy na režisérské seslo nasadil páná Jáná, co má rád čárky nád káždým "á" co má ve jméně a série mohla směle pokračovat, jelikož tvůrci ví, že my dementi, co na to stále jen nadáváme, se stejně zase necháme ukecat a mrkneme na to. No a maj pravdu...mrkněte se doprava - čtu tam 9 307 !!! hodnocení...a ODPAD jasně vede. Přitom kdyby se s tím někdo chtěl fakt srát, tak přijde na to, že drtivá většina lidí, co dala ODPADY tomuto dílu, dala ODPADY nebo max 1* dílům předešlým (ahooooj Majkýýý) . Tak nevím kdo je dementnější, jestli série Kameňák a nebo my, že na tu sračku stále čumíme a já kráva se jednou přistihnu, že sázím odpad filmu s názvem Kameňák 38, kde bude hrát vnouče Vydry už dědečka a já to budu sledovat v domově důchodců, napůl hluchá, napůl slepá a stále dost debilní abych u toho trávila čas. Za vymytí mozku a degeneraci Kví Kvé nás devíti tisíc, dávám 1* PS : No ty krávo co to vidí mé šikmé oko??? Vánoční Kameňák letos bude? TO MUSÍM VIDĚT :-DDD Kurva já to říkala.... ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

JOLANA MÁ BOBRA!!! No hurá konečně jsem to viděl. Na rozdíl od předchozích dílů mi to nedá a trochu se rozepíšu. Je to totiž nakonec kupodivu o něco menší tragédie než Babomrdky. Nevím či je to tím, že už to nerobí mistr Troška těžko říct a taky netvrdím, že to není domácí filmové dno, ale vzhledem k tomu, že to má jenom něco přes 80 minut a jsou tu dvě povedený hlášky obě se týkají cikánů (eh pardon chtěl jsem napsat romských spoluobčanů) tak se to dá přežít. A na konci jsem dostal dokonce i jeden výtlem což se mi u Babovřesek nestalo ani náhodou a sice ve chvíli kdy těsně před koncem ta blondýna před autem pronesla hlášku a teď jsem v píči! Nevím proč to řekla ani nevím proč jsem se tomu začal nahlas smát, ale zachránilo to tento poklad nakonec před odpadem. Pak už byl díky bohu konec a tak si to můžu odškrtnout.Mision complete.10% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)
  • Slovenská herečka Lucia Molnárová neovládala češtinu, a proto je v českých filmech při postsynchronech vždy předabována. Tentokrát její postavě Kamilky Kohnové propůjčila svůj hlas Ivana Korolová. Romy Tibora (Milan Gumár) a Etelu (Edita Bandyová) nadaboval Marcus Tran, který ve filmu zároveň hraje, protože originální hlasy herců se produkci nezdály dosti romské. A Džoržinovu přítelkyni (Eva Perkusová) nadabovala Veronika Veselá. (funhouse)
  • Natáčení by probíhalo výborně, nebýt věčného potížisty Jiřího Pomeje. „Vždycky byl absolutně nepřipravený. On je prostě problémový herec, neustále si vymýšlel jiné texty, než byly ve scénáři, prostě hrůza,“ stěžoval si na herce jeden ze členů štábu. (Dlee)

Reklama

Reklama