Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (498)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE PŘIPRAVENI NA VZRUŠUJÍCÍ, ÚŽASNÝ A ROMANTICKÝ TÝDEN VAŠEHO ŽIVOTA? VÍTEJTE NA VAŠICH "RODINOVÁNKÁCH"... /// Po 5ti minutovým (celkem vtipným) randění ,,na slepo“ přichází (nic moc) pasáž, ve který zjistíme, že ti dva se vlastně potřebujou. Nic moc proto, že když jsou každej zvlášť, nemá to šťávu. (A nezachráněj to žádný parchanti!) Může to evokovat vzpomínky třeba na Krok za krokem, akorát tady k sobě (ne)hledaj cestu i dospělí. A uznávám, že je to vtipnější, než jsem čekal. (Škoda těch trapností.) Má jít vo rodinnou zábavu, takže nechyběj ani rodičovsky dojemný scény a já souhlasím, že z těch píčovin, co má v poslední době Sandler za sebou, je tohle z toho povedenější vědra. Navíc - Adam tady není ten trapnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám fotra pro svý parchanty. 2.) Romantická dovolená je tehdy, když hrajou vopice na housle. 3.) Thx za titule ,,p3tulkaa“ a ,,KillaNoFX“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Založeno na dvou z největších klišé romantických/rodinných komedií. Za prvé je tu tatík se třemi holkami a máma se dvěma kluky. Že kluci potřebují tátu a holky mámu je nabíledni. No pak je tu klasické schéma, kdy se dva zprvu bytostně nesnášejí, dokud přes počáteční nesmělé sympatie dokráčejí až k lásce nebeské. Ale to tady nebylo vůbec na škodu. Navíc i v té záplavě otřepaných vtípků se našla řada těch originálních. No a hlavně Drew Barrymore a Adamu Sandlerovi to tady neskutečně klapalo .Do toho krásná Afrika, všetečný prvůodce Mfana, taneční kreace Terryho Crewse a minirole Shaquilla O´Neala. Tuhle komedii v africkém rytmu jsem si zkrátka užil. 85% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Já se na takový filmy nedívám, ale tuhle dvojku (Adam + Drew) mám fakt rád, což se mi potvrdilo i tady, protože jsem se příjemně pousmál u romantiky typu 50x a stále poprvé, kde však hlavní roli hrají rozpadlé famílije a dovolená v Africe. Dlouho jsem film s Barrymokou neviděl, ČSFD mi napovídá, že přesně 10 let a zrovna zmíněnou padesátku, ale musím uznat, že na skoro čtyrycítku je fakt kost. Libílo se mi to, jako oddychovku můžu doporučit. 80% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nedokážu si vybavit žádnou jinou hereckou kolegyni Adama Sandlera, s níž by mu to tak skvěle fungovalo, než právě Drew (trochu se tomu přiblížil se Saffron Burrows v Reign Over Me). A není to jen tím, že už to udělali třikrát. Je to zvláštní, prostě se dokáží naladit na tu správnou vlnu a člověk jim to žere. Ve Wedding Singer byli oba doslova roztomilí a já jim hrozně fandil. Z 50 First Dates si, pravda, jejich vztah moc nevybavuji (asi důvod do toho jít znovu), ale tady to zase bylo takřka až skutečné. Není to ale jen to, čím mě tenhle film chytil. Dokonce i toho humoru tu bylo na sandlerovku jaksi pomálu (a do popředí trochu vyčuhoval trapný pokus o humor). Ovšem navzdory již čistému recyklátu sandlerovských rodinných komedií, navzdory snaze o další záplavu typických sandlerovských komických postaviček, která však eruptovala v překvapivě šokující počet trapných postaviček - tolik vychvalovaný Terry Crew byl neskutečně trapný, zdá se, že veškerý svůj um, šarm a roztomilovst vyplácal ve White Chicks, ten hlavní hotelový šéf byl na pěst - mě to pobavilo. Snad tím, že tohle vlastně není Sandlerův film, protože mu ho ukradla Drew (opět zvláštní jak je to ne zcela typicky výrazná herečka, ale jednou za čas za to prostě vezme a posadí vás na prdel. Ještě si vzpomínám, jak mě v noci navštěvovala po shlédnutí Doppelgangera a Poison Ivy, který jsem, mimochodem, dával nedávno a Ivy ji věřil, stejně jako jsem ji tady věřil lehce zmatenou a nezdravě starostlivou matku) a hlavně výborně obsazené dětské role (zajímavá Bella Thorne). K dalším překvapením patří fakt, že mě ten film zaujal i jako tradiční rodinná agitka - protože mi to nepřipadlo tak klasicky kýčovité, prosté a jednoduché, jak je obvyklé (i když o mega dojácký kýčovitý závěr stejně nepřijdete) , tady jsem objevoval i zajímavé úseky. Možná je to tím jak stárnu, možná je to těmi hovady, co mě obklopují v reálu, ale prostě mi to nepřišlo tak čítankově nechutně prosté, ale trošku hlouběji zasahující. Abych to shrnul, mám hrozně rád Sandlerovy dementně komediální začátky, stejně tak mě ale baví i jeho součesné romanticko-rodinně-komediální agitky. A schválně, vsadíte se, že do deseti let Adam s Drew natočí společně čtvrtý film? ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)

Reklama

Reklama