Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (498)

Dale 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nijako extra nepobaví, no našťastie (aj vďaka neokukanému africkému prostrediu) ani nenudí. Romantika podľa zabehnutej šablóny, ale tentoraz nie je Sandler až taký trápny, ako vo väčšine svojich filmov. Spomedzi jeho filmov by som to zaradil medzi tie lepšie, no celkovo ide len o čistý priemer. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou hodně vtipné, na rodinnou komedii i nezvykle drsné a nekorektní. Ke konci Blended sklouzne do klasické šablony amerických komedií, ale pořád naštěstí neztrácí vtip úplně, takže výsledný dojem je rozhodně pozitivní. Potěší i příjemný výběr africky laděné hudby. Pro mě jedna z nejvtipnějších sandlerovek vůbec. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasická Sandlerovka kde nechybí děti se super hyperaktivitou, nějaká ta romance a konec předvídatelný už od 5. minuty. Dalo se na to koukat, ale považuji to za druhou slabší komedii od Sandlera vůbec. Ta první jsou Machři 2. Průměrná komedie, kde jsou některé vtípky ok, ty další se snaží, ale nezasmál bych se ani zhulený po 4 gramech a ostatní vyloženě zbytečné. Drew je pořád kočka a chemie mezi ní a Adame je fajn. Na jedno zkouknutí ok, ale další už prosím ne. Ps. Poslední půlhodina byla neskutečně ubíjející a tak bych to o těch 30 minutek zkrátil. Taková stopáž je přepálená a zbytečná na takový typ filmu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

V prvních momentech jsem si doslova ťukala na čelo, jak taková kravina může mít slušných 67%. Drew Barrymore, Sandler a jejich schopnosti, to je kapitola sama pro sebe. Jsou to herci dvou výrazů, nepodávají příliš přesvědčivý výkon a i jako baviči jsou už spíše za zenitem. Tenhle vlak už zkrátka ujel. Po příjezdu na dovolenou se však příběh přehoupne do průměrných, ale o trochu zábavnějších vod. Co si budeme, nejzajímavější jsou zde exteriéry Afriky a občas příjemné chvíle sbližování rodin. Nicméně na to, že je film označený žánrem "komedie", zasměje se divák tak dvakrát, třikrát. Pokud se tedy nejedná o diváka, kterému k záchvatu smíchu stačí zpívající digitální opice anebo opakované údery do hlavy. Trapný humor to prostě neskutečně kazil. Pak je tu skutečnost, že děj naplní veškerá žánrová klišé a já nemohu dát více, než dvě hvězdičky. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Moje záporná bilance s Adamem Sandlerem bohužel pokračuje. Je mí to nesmírně líto a sám tomu nerozumím. Smál jsem se před patnácti lety jiným věcem, než se směji dnes? Anebo to od jistého bodu jde s Adamem opravdu z kopce? Mám na seznamu ještě pár jeho dalších kousků, avšak obava z dalšího propadáku u mě sílí víc a víc. Tenhle počin byl americkou slátaninou od začátku do konce, až se mi chtělo místy zvracet. Možná jsem už sám tak trochu alergický na typické a předvídatelné americké šablony - parta zpívajících menšin (jakýchkoli - tady umocněno týpkem z reklamy na Old Spice) a neustále se v ději vyskytujících, protivní puberťáci, potlesk, kecy o tom, jak být sám sebou, praštěný nejlepší kamarád/kamarádka, hloupá silikonová blondýnka prodchnutá láskou a tak dále a tak dále a tak dále. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)

Reklama

Reklama