Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK SE TI DAŘÍ, JERRY? POCIŤUJEŠ, ŽE BY NA TEBE LÉKY MĚLY VEDLEJŠÍ ÚČINKY? BEREŠ JE VŮBEC? SLÝCHÁVÁŠ NĚKDY HLASY? …“ /// Nevzpomínám si, kdy byl Ryan Reynolds zábavnější! Je jinej než vostatní magoři a sekundujou mu snad jen jeho mluvící kocour a pes (kocourovi by sekly i boty!). (Taky ten chcípající jelen…). Zábavná, černě humorná hororová schíza, ve kterým nejde vo strašení a který můžete klidně fláknout 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vysadil jsem prášky. Snad nikdo neumře… 2.) Má dívka si v lednici připadá osamělá. 3.) Thx za titule ,,playboxguest“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Bylo to správně ujeté, vtipné, nasmál jsem se opravdu hodně. Příjemná hudba, fantastický Reynolds, šukatelná Kendricková, sodliní režie a nápadité kulisy/vizuální prostřihy, mezi pohledem hlavního psychouše a realitou. Růžová barva už dlouho nebyla tak cool. Tohle je zábavnej film, kde přece nejde o ničí život ;-) přesto si však myslim, že to mohlo bejt i o trošku lepší, něco "navíc" mi tam chybělo. Dramatická linka moc na mě nezapůsobila. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Americké Psycho zabalené v ružovom obale, respektíve temnota podaná pestrofarebnými farbami. Podľa obsadenia, plagátu, popisu deja, traileru som čakal uletenú komédiu s rozprávajúcimi zvieratami, nakoniec som však dostal bizarný mix čiernej komédie a psycho-thrilleru/hororu funkčný v každom a jednom smere ... aj keď sa to tak na prvý pohľad nemusí zdať. Aj tá „komédia“ je totiž v prípade Voices dosť zavádzajúce označenie, ono je to v podstate regulárny horor/thriller, ktorý sprostredkováva pohľad do duše schizofrénneho vraha, akurát podaný s poriadnou dávkou cynizmu a sarkazmu. Pod týmto obalom sa však skrýva poriadna skepsa a mrazivá psychologická sonda do života maniaka. Reynoldsov hrdina je totiž vyšinutý vrah ku ktorému prehovára ako jeho „dobré ja“ v podobe psa, tak to „zlé“ v podobe mačky s trefným írskym prízvukom. Znie to absurdne, ale to striedanie žánrov, kde v jednom zábere strieka krv a v druhom sa nekompromisne hláškuje z úst domácich miláčikov plnohodnotne funguje. Že to znie ako poriadny úlet? To si píšte, toto je rozhodne najdivnejší film roku 2014! A to radšej nespomínam rozprávaciu uťatú hlavu Gemmy Arterton, ktorú si hlavný hrdina chová v chladničke! Pre mainstreamovú publikum s najväčšou pravdepodobnosťou nestráviteľná zmes žánrov, na indie scéne hotový klenot. Pre mňa osobne neuveriteľné prekvapenie a kvalitou oveľa lepší film, než by som si trúfal odhadovať. Pocta šikovnej režisérke, ktorá dokázala presne vystihnúť stav pomätenej mysle. V tomto prípade ani nevadí, že tá story je predvídateľná až beda, pretože o príbeh tu ide až v druhom rade. Vo výsledku tak ten najnetradičnejší, najbizarnejší, ale zároveň najzabávanejší portrét života jedného psychicky narušeného jedinca. Akurát ho je náročné niekomu odporúčať, napríklad tie absolútne prestrelené záverečné titulky s „happy songom“ už boli aj na mňa mierne over the top. CELKOVO: 4* (8/10) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Delikatesní lahůdka pro všechny ctitele a milovníky nadsázky, úchylného humoru a vyšinutých sériových vrahů. Hodně povedená černokomediální sonda do psýchy jednoho takového normálního schizofrenika, završená hezkým bollywoodským songem spolu se samotným Jéžíšem. Asi nejvíc se mi líbila scéna s jelenem. Originální, vtipné, nápadité, pohledné, ale i k zamyšlení, ty schizofrenikovy pocity a vnitřní pochody jsou tam myslím trefené trefně (tedy usuzuju tak podle knížek, schizouš fakt nejsem... leda málo). ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Masakr!! Tohle je pro mě rozhodně neuvěřitelné překvapení!!... Čekal jsem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha"... Celé to začíná tak nevinně, a přitom to dává ucelený systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je opravdu geniální kousek a dělali ho chytří lidi... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, ani nevím, jestli jsem někdy viděl něco podobného... Bravo!! /85% + FILM ROKU/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno