Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Kali4 

všechny recenze uživatele

[Po dvou viděných dílech] Končím. Klasický "trčák" neboli seriál, který se nikam nehne a trčí na místě jak hovnocuc utopený po kabinu v močůvce. Nikdo nehraje, všichni blábolí, postávají nebo se bimbají, dělají křoví a v příběhu nehrají absolutně žádnou roli. Jediným hybatelem jest Vašut jako absolutní záporná postava. A jak to tak u podobných "trčáků" bývá, absolutní záporná postava je i ta nejzajímavější a nejzábavnější - pokaždé, když Vašut jako prototyp bezskrupulózního kapitalisty někoho týrá nebo okrádá, je to docela p*del. Za to ta jedna hvězdička. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Smíchejte cca 50 zoufalých lidí ze zapadákova, pár kuchařů, 2 zpěvačky, 1 vietnamce a okořeňte 3-5 sušenými zestárlými herci, kteří měli jednou soudnost a nemuseli vystupovat v tomhle cirkusovém braku. Podlijte trapností a přiostřete velkou špetkou tuposti a stupidity a podávejte od půl deváté až do noci. Zaručeně vám to pořádně otráví život. ()

Reklama

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik dílů... LŽU, viděl jsem části několika dílů této parády, vždy jsem musel uklízet před televizí hromadu blitek a exkrementů.I má domácí zvířátka při více jak pětiminutovém sledování utíkají do jiných pokojů a tam se klepou hnusem. Musím říci, že málokterý seriál považuji za větší odpad, než je tohle veledílo.. 0% ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

=== Těžký den producenta Kubrta. === ,,Cože? Nemáme sračku do hlavního vysíláku? A to mi říkáte teď, když jsem Pawlovský slíbil šolich jako protislužbu za uválcování příjezdové cesty k mé garáži? Dejte mi Hrachovou! Hrachová, z které sorty ovčanů jsme ještě nenadělali kretény? Cože? Dejte mi Hivrise! To je Hivris? Jo vy taky myslíte burany.... A co na to počítač? Že zvrací? No, tak to je konec. Z toho nás může dostat jedině Staník. Zavolejte Staníka!" Uíííí, Uííí. ,,Buď zdráv, Kubrte. Dnes mám obzvláště velikou chuť kurvit národu vkus." ,,Je to špatný. Hivris s Hrachovou navrhují mejdlovku z prostředí vidlákova. I kompjůtr z toho blije, Staníku." ,,Tomu nerozumím, Kubrte. Vždycky jsi na názory kulturně vyspělých jedinců kálel. Proč dnes dělat výjimku?" ,,Máš pravdu Staníku, uděláme pořádný vozembouch! A vrazíme do toho Kuklovou, kdyby se to náhodou totálně zhnojilo, můžeme se pak vymlouvat, že šlo jen o špatný vtip." .... Zakončil bych parafrází jedné z nejslavnějších forbín. ,,Bude tam hrát debil, potom ještě jeden debil, s nimi výborný herec, který se na stará varlata patrně nudí, a bude to vóóóšklivý!" ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama