Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za prvních pár dílů, kdy se z toho klubal fajn seriál o problémech lidí na vesnici, i když přeťápnutý postavami obecního blba, bodrého doktora a nervního hospodského. Kdyby to utnuli po třinácti dílech, bylo by to fajn. Jenže pak se na Nově usnesli, že seriál je životaschopný jako další nekonečný seriál, a všechno šlo do kelu. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Jako relax po praci je to v pohode. Nektery herecky vykony teda otresny, ale cest zachranuje zejmena Vasek Postranecky. Jen tu Halinu si tvurci mohli odpustit! EDIT 8.3.2014 - Zcela nekriticky pridavam jednu hvezdu navic, abych trochu vyrovnal ty mraky odpadu tady. Pro me je to idealni vejplach, kdyz potrebuji vypnout. ()

Reklama

martins odpad!

všechny recenze uživatele

Ne to už fakt ne, další seriál o doktorech, ikdyž v ne tak hlavní roli. Martin Stránský alias dr.Kovář převelen na vesnici, kde asistuje důchodci Panenkovi(návrat Václava Postráneckého do seriálu po x-letech) a řeší spolu zapeklité případy. Bohužel se k tomu propůjčili i další herci(Marek Vašut, Uršula Kluková, Nela Boudová nebo Lenka Termerová, které nestačily Rodinná pouta) a tak tu máme další seriálový skvost fuj!! ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Smíchejte cca 50 zoufalých lidí ze zapadákova, pár kuchařů, 2 zpěvačky, 1 vietnamce a okořeňte 3-5 sušenými zestárlými herci, kteří měli jednou soudnost a nemuseli vystupovat v tomhle cirkusovém braku. Podlijte trapností a přiostřete velkou špetkou tuposti a stupidity a podávejte od půl deváté až do noci. Zaručeně vám to pořádně otráví život. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Náctiletá dcera nadšeně:"Mami, mami, rychle dělej, už začíná ten nový seriál." Máma se rozplývá: "No vidíš to, to je natočený jak od Camerona". Dcera rozumuje: "Ale mami, copak nevidíš ten smysl pro kompoziční detail?! To je jasná inspirace Spielbergem." Matka nebesky: "A ten hereckej výkon Postráneckého!!! No to je koncert!!!" Dcera obdivně: "A ten Stránský, to není jen vynikající dabér, ale on je shakespearovský herec!!!! Neskutečný herecký rejstřík. Sice ksicht žádná sláva, ale já žeru ten jeho podmanivý hlas." Dcera podruhé a ještě víc nadšeně: "Lokace, námět, režie a herecké výkony, no mami, já se snad nedočkám příštího týdne, to rovnou umřu, než bude dechberoucí druhý díl!!!" A skácí se bezvládně na podlahu obýváku. Matka se konsternovaně sesune do křesla: Ano, dcero moje, u těchto seriálů se dá jenom zemřít, ale není to krásná smrt vidět za života něco tak nádherně natočeného?!" Dcera hlesla: "Je..." Mé hodnocení zpovzdálí: 0% ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • „Vstávat! Vstávat a cvičit! Ale proč? Protože je ráno! Jenže já mám ještě noc!“ Touto hláškou se odkazuje na seriál Bob a Bobek (od r. 1979), ve kterém Josef Dvořák namluvil Boba a Bobka. (Duoscop)
  • Město Počátky existuje a nachází se na Vysočině v obci Pelhřimov. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama