Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všehoschopní venkovští balíci a neschopní mafiánští synci se utkají o tašku s půlkou melounu. První tým má výhodu domácího prostředí a odhodlání, druhému chybí zkušenosti, ale má za zády silného sponzora. Vítězem bude ten, kdo nasbírá méně olova a zavčas ukončí kariéru.. Krimi ani ne moc komedie s motivy ctižádosti a kamarádšoftu, co se nečekanou popravou na dvorku podivně přehoupne do existenciální vybíjené. Co si budeme namlouvat, její atraktivitu zachraňuje herecké obsazení. Oblíbenec Barry Pepper (pro mě nepochopitelně čekající na nějakou zásadnější roli), pokřivený šerif Tom Noonan, držící se motta, že s poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivě tam budeš rychleji, senilní kmotr Hopper či jeho ukřivděná pravá ruka Malkovich. A komu by to nestačilo, má tu ještě tlustého jidiš Plekance, co pro ránu ani dávku nikotinu nikdy nejde daleko.. ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, stále dokola opakující se základ příběhu byl velice průměrný, a tak jeho vyzdvihnutí stálo na slušném hereckém obsazení, ze kterého jako obvykle nejvíc vyčníval Vin Diesel. Čekal jsem něco více akčního a možná i pár hlášek, ale tahle uvolněná gangster-junior hodinka a půl taky měla něco málo do sebe. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodová variáciu na tému "niekto nám ukradol prachy, ktoré neboli naše, takže máme problém". Napriek tomu, že tu nieje ani stopy po Tarantinovskom scenári alebo Guy Ritchiovskej réžii, je tento filmík dôstojným nasledovníkom gangsteriek pre mladšie publikum. Predstavitelia titulnej štvorky sú totiž vynikajúco zvládnutí a hlavne Vin Dieselov prejav o ceste za päťstým víťazstvom v pouličných bitkách je nezabudnuteľný. Problém je však v tom, že sa tu objavujú aj známejšie mená ako Dennis Hopper či John Malkovich, a režisér robí všetko preto, aby ich využil - aj na úkor spomalľovania tempa (v slovenskom dabingu je však pôžitok počúvať Malkovicha aj pri zbytočnostiach). Prosto pohodovka, v ktorej sa predbieha Diesel s Pepperom a kde je zaujímavý návod ako "jednoducho" riešiť veľké problémy... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Príjemné obsadenie, príjemné spracovanie, stopáž akurát na dané pomery, nič prehnané. Jednoducho film, ktorý síce nenadchne do výšin, ale ani zďaleka neurazí a nebudete ľutovať, že ste ho pozerali. Len jednoducho postupom času rýchlo vyšumí z hlavy. Ale pár vecí si budem pamätať navždy a to Dieselovu scénu z baru spolu s jeho preslovom začínajúcim slovom 500. :) ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Tenhle nenápadný snímek si mě získal...výborným obsazením, atmosférou. Chápu, že někoho znechutí pár scén vykradených z jiných filmů, ale je tam i několik zajímavých nápadů. Naprosto mě dostala bezvýchodnost situace namachrovaných velkoměstských floutků, kteří dostanou v Buranově pořádně za uši od místních vidláků. Až si říkám...že toto dílko vlastně ani nevyužilo naplno svého potenciálu ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama