Reklama

Reklama

Smrtelné zlo: Probuzení

  • USA Evil Dead Rise (více)
Trailer 1

Snímek Smrtelné zlo: Probuzení, od tvůrců hororové klasiky, přesouvá děj z lesů do města a vypráví zvrácený příběh dvou odcizených sester, jejichž shledání přeruší probuzení démonů posedlých masem, což je vrhne do totálního boje o přežití, v němž čelí té nejhorší verzi rodiny, jakou si lze představit. (Vertical Entertainment)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Lacike

takže takí ľudia fakt existujú! minule som čítal v jednom komentári, že niekoho viac bavil remake martyrs ako originál, ale až teraz je to fakt real :D

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Dík. Ale ne každý, to tak vidí. Znáš to...klasiky (jakékoli) jsou pro staromilce a konzervy a omladina potřebuje remaky, prostě proto, že nemá vybudovaný vztah k těm originálům. Což se dá někdy i chápati.;-) I já sám mám několik remaků růz. klasik doma a líbí se mi někdy i více, jak orig. Nebo aspoň stejně. Ale to jsou opravdu jen vyjímky z pravidla.;-) U ultimátních nářezů jako Evil Dead či Hellraiser či Candyman, nepotřebuji a ani nechci, novou verzi. Proto to dobře (byt až na můj vkus s moc humorem) udělali v tv s., páč prostě udělali pokr. a ne remake.;-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Pak se naštěstí chytnul za nos a podruhé už snad své jméno něčemu podobnému nepropůjči 😊

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

No, že to byla fajn jízda, že děkuje všem fandům za podporu ale už toho bylo dost. Něco v tom smyslu. Jednalo se ale primárně o to, zda někdy bude 4.s. Evil Dead. Prý tweetnul jako reakci na petici za 4. a případně další sérii asi toto: díky moc všem fandům, ale jako Ash odcházím do výslužby. ;-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Lacike

tiež by som bol rád. btw sa už ani nepamätám, čo v remaku hral. videl som to raz po premiére a asi si to nepotrebujem vracať :) ale keď tak asi nie ako ash. raimi ho vraj hodne dlho presviedčal a bruce už vraj tú roku hrať nechce.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

PKD

Tak tento profil vznikol uz pred davnymi rokmi, ked sa spekulovalo o pokracovani remaku. O com bude pojednavat novy Evil Dead film vie len boh a Sam Raimi.

na příspěvěk reagoval PKD

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

PKD

Vo vynaliezavosti pri preklade názvov v porovnaní s nami jednoznačne vediete... čo si tak mimochodom všímam... :))

na příspěvěk reagoval PKD, Idée_fixe

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

mm13

Tak jasný, tomu rozumím, já to jen upřesním. Tady je Evil Dead 2 a v novinkách je Evil Dead Now. Haha, jako Apocalypse now:) Tak mě to zmátlo a proto jsem se ptal, a teď to rozvedu...zda to vlastně nejsou 2 filmy, nebo jeden a tentýž, akorát s jiným názvem. A v názvech (jak sám víš) jsou někdy pěkné zmatky a bordel. Hl. díky kreativním cz překladům. U vás nevím, jak jste na tom.;-) Tady je to fakt úlet.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

PKD

To mne je zase úplne jedno, akú nálepku tomu dajú... len nech to nie je chobotina... ;)

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

12.07.2024

Populární režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) nám nadělil svůj zatím poslední režijní počin v roce 2022 díky příspěvku do marvelovského univerza, kterým byl vlažně přijatý Doctor Strange v… (více)

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Hororové spin-off filmy na obzoru

Hororové spin-off filmy na obzoru

06.02.2024

Krvelační démoni divákům nehodlají dát pokoj. Po komerčním úspěchu loňského snímku Smrtelné zlo: Probuzení to vypadá, že hororová série Evil Dead po letech chytila nový dech. Film Leeho Cronina s… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama