Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

misterz 

všechny recenze uživatele

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celkem drsný >ujetá rodinka< exploiťák z Indonésie. Přirovnat lze např. k MUM & DAD či FRONTIER(s), i když je v něm i troška nadpřirozena (ale vyložený drobek). Parta přátel je na cestě do Jakarty, venku hřmí a deští. Narazí na zmoklou stopařku, rozhodnou se, že ji svezou domů. A bohužel se nechají zlákat k návštěvě, to bude fatální chyba. Není to zlý, nakonec si to příliš nezadá ani s francouzskými krváky typu INSIDE nebo MARTYRS. Efekty jsou nadprůměrné a docela se tu dostane ke slovu motorovka, takže pokud jste fanouškem... Ale - ohranost mi nevadí, pokud ji má ten který film čím přebít. Což se tady bohužel nepovedlo. Nenapadá mě, co konkrétního vytknout, každopádně něco mi tam chybělo. Něco víc. Zřejmě lepší atmosféra, větší drama, zajímavější dění. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Nečekal jsem moc ale dostal jsem poměrně brutální ujetost která mi připomínala Hranici smrti. Krev a gore je na maximílní urovni a některý scény byly fakt drsný, stejně jako atmosféra která se dala krájet. Scéna s motorovkou mě dostala. jen škoda že ti uchyláci, byly takový....No debilní neuměly hrát a navíc ta hlavní co kulila neustále oči mě děsně iritovala. Ale jinak spokojenost. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nepite vodu zo studničky - premeníte sa na jelenčeka. Neobzerajte sa vzad na Sodomu - premeníte sa na soľný stĺp. Nuž a v okolí Jakarty neberte do auta ubiedene vyzerajúcu stopárku - skončíte ako rozflákaná krvavá kaša a zároveň pochúťka pre špecifickú labužnícku klientelu. Krvavé orgie v dome hrôzy a strachu môžu začať. Desivé spomienky na minulosť v podobe ošúchaných čiernobielych fotiek a nemých filmov na starej premietačke patria k najsilnejším momentom tohto inak len mierne nadpriemerného krvavého hororáku. 59% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet.... Ne z nechutností, které v tomhle případě už stejně nikoho nešokují, ale z té neodpustitelné drzosti tvůrců takhle násilně zesměšňovat můj selský rozum. Ještě větší průšvih než bezpáteřní You are next - nesouvislé vyprávění, zmatený střih, nesympatické a místy takřka nezranitelné postavy a hlavně neexistující příběh, jehož schéma by vycucalo z prstu i průměrné muslimské dítě a jehož jednotlivosti, od toporných dialogů až po přepálené gore, vyznívá zcela nesmyslně, nepůvodně a nechutně samoúčelně. Sorry lidi, ale mě bylo v závěru už úplně šumák, jestli se někdo zachrání, nebo podstoupí důkladný klystýr motorovou pilou a jeho ledviny skončí na jídelním stole průměrné singapurské rodinky - tuhle pohádku fakt nežeru... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama