Reklama

Reklama

Kung Fu zabiják

  • Čína I ke žen te wu lin (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mistr bojových umění a policejní instruktor kung-fu Hahou Mo (Donnie Yen) nechtěně zabije při souboji svého protivníka a je odsouzen na 5 let do vězení. Po 3 letech však někdo začne v Hongkongu zabíjet jiné Mistry a Hahou Mo nabídne policii, že jim pomůže vraha dopadnout, pokud ho z vězení propustí. Začíná tak hon na zločince, který ovládá nejrůznější styly boje beze zbraně i se zbraněmi, a postupně vychází najevo, že vše nebude tak jednoduché a průzračné, jak se na začátku zdálo. (Tamten)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas si pustit hong-kongskou akční kinematografii to prostě chce. Mé kung-fu je lepší než tvé! Tahle zápletka je starší než svět sám :) Navíc, když tu máme Donnie Yena, tak je to záruka velmi kvalitní akce. Což platí i zde! Plus poměrně nápadité bojové choreografie na nezvyklých místech. Za mě rozhodně slušná podívaná... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No jo,Wilson Yip je jen jeden.To právě tenhle chlápek má na kontě dva nej filmy s Big Donniem,který ho dostali do mýho podvědomí.A pak ještě film Special ID,což je taky bombice.Tohle ,co natočil Teddy Chan,je dost mizérie.Skoky na pérkách,různý kotrmelce a podobný chujoviny,ale jak tady už někdo psal,je to jak thrillery z doby Cynthie Rothrock.Žádná tvrdost,minimum emocí,prostě zklamání.A to sem podle hodnocení čekal parádní akční krimošku.Jo,ale hovno.40%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM TU, ABYCH SE S VÁMI UTKAL NA ŽIVOT A NA SMRT…“ /// Když se v Číně objeví týpek, posedlej touhou dokázat, že kung-fu je nástroj k zabíjení, musej vypustit z vězení Donnieho Yena, aby s temnou stranou srovnal poměr sil. Akční krimi, ve který jsou policajti navíc. Stačil by jen Donnie a pazgřivec Baoqiang Wang. Dobrý choreo a fajnovej vizuál zastiňujou příběh, což nebude nijak vadit obdivovatelům Yena v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem neviděl nikoho rvát se jak o život. 2.) Thx za titule ,,langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak jak mě letos zklamaly akční flicky z Koree ( Divine move, For the Emperor, The Fatal Encounter) tak mě velmi příjemně překvapil Hong Kong s dost možná nejlepším filmem s Donnie Yenem, který je ve formě více než kdy jindy. K filmu: Je to úžasná akční jízda jako na horské dráze, která je jednak na akční film slušně napsaná, tak perfektně natočená (25 milionový rozpočet je vidět na každém rohu). Film je natočen snad tou nejmodernější a nejstylovější formou ( z vizuálu se mi svíral zadek), čili fanoušci starého oldschoolu budou nejspíše brečet, jelikož nechybí jak zpomalovačky tak 3D efekty ( ikdyž některé jsou přitažené za vlasy až příliš, viz. skok ze střechy na střechu o vzdálenosti 20 metrů, ale něco podobného bylo i ve Fast and Furious 6, tak proč né zde). Akce je dostatek, která společně s hlavním záporákem ( který je podotýkám perfektně slizský, charismatický, všude samé jizvy, zkratka největší bad ass od pohledu, což vytváří ojedinělou akční řachandu). Bojový styl se používá především kung-fu, takže se můžete těšit na spousta skvělých chvatů a úderů, s velmi originální a nevídanou choreografii, ve které se používají velmi často i prsty a nechybí i souboj s mečem či s tyčí. Je to správně tvrdé, rychlé, svižné a přehledné a tak to má EvilPhoEniX rád ! Při samotném 15 minutovém finále jsem se doslova vrněl blahem a to né jen díky střetu dvou hlavních rivalů, ale hlavně díky perfektně zvolené lokaci, což je dálnice, takže museli uhýbat nejen tvrdým úderům, ale také přijíždějícím kamionům. Nakládačka jak svině !! 85% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Hongkongu a juhočínskom Fo-šane. (MikaelSVK)
  • V Hongkongu vyšla snímka aj pod názvom A Man's Fighting Arts. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama