Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Standaa 

všechny recenze uživatele

Problém Krausova pořadu je v jeho neskutečnym egu, který navíc v čase rostlo a dál roste. Problém Dědkovejch Sedmi pádů je zase v tom, že Dědek není ani moc vtipnej (což už Kraus dlouhý roky taky ne, ale aspoň bejval v dobách Uvolněte se) a ani moc pohotovej při kladení zajímavých dotazů a schopnosti reagovat na odpovědi hostů/na situace. V podstatě tam kde je (lépe řečeno býval, kdysi dávno) dobrej Kraus (uměl situační humor, dobře se ptal, byl vtipnej), tam hodně pokulhává Dědek. A tam kde je dobrej Dědek (dát prostor hostovi, nechat ho mluvit, nedělat to o sobě), tam to zas nejde egoistickýmu Krausovi. Stále čekám na někoho, kdo tyhle dvě věci bude umět skloubit. Krausův pořad je už skoro deset let nesledovatelnej a Šíp mě nikdy moc neoslovil, takže Dědkovejch 7 pádů je za mě dneska taková asi nejlepší late night show u nás. Furt mi to ale často přijde strašně křečovitý, z důvodů uvedených výše. Koukám jen když přijde zajímavej host. Naproti tomu Krause bych si dnes už pustil asi jen kdyby mu tam přišel vzkříšenej Ježíš Kristus. A i s nim by to Kraus udělal beztak zase celý o sobě a nic bychom se o Ježíšovi nedozvěděli. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší moderátor/ pořad z trojice Šíp/ Všechnopárty, Kraus/ Show JK, Dědek/ 7 pádů HD. Přitom je jako jediný z nich můj vrstevník, ale jeho způsob vedení rozhovorů mi absolutně nevyhovuje. Není to ani chytrý, ani vtipný, ani poučný, není to nic. Je to jen bída a totální ztráta času- i po údajných 450-ti + dílech. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Nektere veci jsou proste nevysvetlitelne a mezi ne patri i obliba Honzy Dedka jako moderatora. Jen tezko si lze predstavit nekoho tak necharismatickeho, nepohotoveho a nevtipneho jako je on, a ktery si presto udrzuje pomerne vysoky pocet fanousku. Nemam pro to vysvetleni. Snad jen, ze na rozdil od Krause, necha ( obcas ) hosty mluvit a nedela z toho show Honzy Dedka, kde by se predvadel predevsim on sam. A mozna, ze nekterym i imponuje moderator, ktery teka pohledem, z nervozity se neustale olizuje a pusobi prkenne jako by to pokazde delal poprve. V jednom rozhovoru Dedek rikal, ze byl jeho sen mit vlastni talk show a ja mu to verim. Sen se mu splnil. Vsichni ale tusime, ze v jakekoli jine zemi by nepostoupil ani z prvniho kola konkurzu. Nezbyva nez mu prat aby si zval tak zajimave hosty, ze jeho talkshow utahnou sami a ze on sam tam v podstate nebude treba. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je tomu například u Show Jana Krause, také se jedná o Pořad, jehož kvalita podléhá výběru pozvaných hostů. Ve srovnání s Krausem, je u Dědka výhodou, že se nesnaží za každou cenu zesměšňovat své hosty a dá jim potřebný prostor. Nevýhodou je, že sice umí dobře nasměrovat rozhovor, ale zdaleka není sám tak vtipný a proto většina vtipu závisí na pozvaných. Dávám 60+% neboť doposud měl samé zajímavé hosty a tak jsem se většinou dost pobavil. PS: Divím se, že se zde nenachází hodnocení od  POMO. Obzvláště, když tam bude tohle úterý vystupovat. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)

Reklama

Reklama