Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partia mladých má na Deň sv. Patrika problém prežiť nočný teror, ktorého sa náhodou stanú súčasťou. Krvavý slasher s old-school nádychom, natočený v novodobom, kryštalicky krásnom 4K Ultra HD vizuále, s praktickými FX´s bez akýchkoľvek CGI trikov a doplnený o nemenej kvalitnú hudobnú zložku. Má to správne temný nádych, počiatočné mystery napätie, výborné prostredie a nekonvenčné úlety čiernohumorným smerom. Osobne ma tiež teší, že ako jeden z vraždiacich, zaujímavo namaskovaných „creepers“ sa tu predvedie aj môj obľúbený horror-killer Kane Hodder a podobne potešiteľné je obsadenie sporo odetých sexi girls do rolí potenciálnych obetí. O "Muck" som sa trochu obával, keďže napriek lákavým infoškám a trailerom mu to trvalo až podozrivo dlho, no nakoniec sa za pomoci Kickstarteru prebojoval k úspešnému vydaniu. To sa zrejme vyplatilo, keďže aktuálne sú v príprave už aj prequel (odohrávajúci sa deň predtým) + sequel (deň po tom) a aj preto vyznieva táto stredná časť trilógie obsahovo neobjasnene. Trochu mi vadila nekonzistentná dejová skladba a preskakovanie v čase i scénach, kedy si asi režisér myslel že má na viac, no zbytočne to rozhádzal. Ale napriek nedostatkom je to podľa mňa vydarený, s chuťou natočený nezávislácky horor. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Sice jsem skoro 3/4 filmu nevěděl která bije a neměl jsem nejmenší tušení kdo, co, jak a proč, ale od začátku tu pobíhají holky ve spodním prádle (Lauren Francesca je tu kurevsky sexy), každá se tu převléká a svléká a tahle jde do sprchy, no prostě není tu nouze o pěkný zadečky a kozičky a to já rád, když se toho rejža nebojí. Párkrát jsem se i zasmál, pár hlášek tu je. Vše ostatní - příběh, Gore, dialogy - celkem o ničem, ale jednou za čas to chce nějakou amatérskou záležitost a snažit se spíše vyhledat ty pozitivita. Pokud bude Muck: Chapter 1 kvalitnější, určitě to bude stát za to. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jako by Troma (poněkud senilní a bez zubů) chtěla natočit svůj Hatchet. Avšak bez atmosféry, kterou nechala utopit v bažinách. I bez typických gore prasárniček a fekálního humoru. Za to s demencí, jež dostala novou tvář. To, že film nemá začátek ani konec, je jedna věc. Bolestivější je však ono nelineární vyprávění příběhu, jenž ve skutečnosti neexistuje, a časové skoky, díky kterým působí celek jako jeden velký chaos. Tak proč, kurva, tři hvězdy?! Protože baby, kurva! Wolsh se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky a diváka svou vášní bohatě obdarovává. Ať už dlouhými pohledy na krásně stavěné zadky a proporčně dokonalé kozy, nebo jen „mucky muck“ záběry na sprchující, či převlékající se playmate kočičky. Tímhle voyeur stylem trochu připomene nedávný Girlhouse, ten je však kvalitativně na úplně jiném levelu a tamní nahota nepůsobí tolik nuceně. Tahle „guilty pleasure“ demence mě ale pobavila. Upalte mě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dívčiny dělají v prádle nejrůznější trhavé pohyby, aby se to celé o to víc natřásalo, před zrcadlem se desetkrát otočí, nakloní a prohlédnou, divák neprotestuje (divačky ať si raději pustí něco jiného), logické myšlení co pět minut raději vypíná a banda přátel se ocitá uprostřed ničeho. Okolo bažiny a jeden opuštěný barák. Vyčerpaní, zranění, samozřejmě bez telefonu. A moc koukající na hororové filmy a komentující jejich pravidla. Jenže žádný další Vřískot se rozhodně nekoná. Jakmile se trochu zorientujeme, nabízí nám tvůrci intermezza, kdy si nějaká playmate na záchodě převléká spodní prádlo a řeší, ve kterém jí to víc sekne, když zrovna ulovila nějakého zajíčka. Nelineární porcování vyprávění má zřejmě navodit snahu o nějaké ambice, ale samozřejmě jen natahuje dietní děj, ve kterém se potkal Pach krve s libovolným dílem nějakého italského seriálu. Jistý nadšenec Steve Wolsh si vybral herečky, film napsal, produkoval, sestříhal i zrežíroval. A zřejmě hodně mluvil i do kamery, kdy se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky. Neprotestoval jsem. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale ano ... ona je to na jednu stranu strašná kravina, ale výborná kravina! :)) Ten film se nebere vůbec vážně, je to takovej moderní "trash", kterej si ze sebe utahuje. To naprosto zásadní, čemu se film věnuje, je 1) svlíkání všech protagonistů před kamerou z nesmyslných důvodů, když už se nesvlíknou dobrovolně, tak z nich strhaj šaty útočný hovada (který jsou taky nahý!! :-DD ) ... takže už to jasně napovídá, vo co gou. 2) Debilní a naprosto nesmyslný rozhovory, který vůbec neřeší těžkou situaci hlavních hrdinů, evidentně reakce na starý grindhousy a "trash movies" 3) pak až teprve vraždění a mučení, stříkání krve na nahý těla, kozy apod. No covíc si sakra přát?? :))) Navíc to má dokonalej titulkovej úvod a závěr. Tvůrci rozhodně uměli. Bohužel "neumí" a hlavně NEZNAJÍ místní kritici a nedokázali se filmu přizpůsobit a brát jakej je. Kdyby se pod tímto podepsal Tarantino, tak z toho všichni pokrytecky serou a jsou zde samý pětky. ... ;))) THINK PEOPLE proboha!! :))) Já se bavil prostě. Sledovat v noci, je tam všechno ve tmě ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno