Reklama

Reklama

Mladá policistka Ha Yoon-joo se připojí k zvláštní policejní jednotce, která se zabývá sledováním a dozorem zločinců. Tento tým vede zkušený detektiv Hwang, jemuž zrovna spadl do klína nový případ. Gang kriminálníků právě vykradl banku a bez problémů se jim povedlo utéci. Jejich vůdcem je chladnokrevný James, který netoleruje žádné chyby a vždy se drží pečlivě naplánované akce. Střetnutí mezi těmito dvěma skupinami je nevyhnutelné a metropolitní Soul se stává hrou mezi kočkou a myší. Film je remakem hongkongského snímku Pod dohledem (2007), jehož režisérem je Nai-Hoi Yau, dlouholetý spolupracovník Johnnieho Toa. (Jigvell)

(více)

Recenze (73)

Ketchi 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Choi Min-Sik v I Saw the Devil, taky i Jung Woo-Sung dostal konečně pořádnou zápornou roli a s chutí si jí užil. Ale i když byl jeho chladnokrevnej záporák parádní, radši bych aby si vystřihl nějakýho psychopata! :-D Přesto za něj dávám hvězdu navíc, jinak to byl bohužel dost průměrnej akční thriller. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Takže mládeži, že nemám rád remaky je všeobecně známo. Nicméně, i přesto, že originál Eye In The Sky z roku 2007 zůstává nepřekonán, byl tento film celkem napínavým akčním thriller i přes různé wtf momenty (nesmrtelný komisař, kterého nějaké zranění tepen přece nezastaví, natož nakládačka). Užil jsem si hlavně díky tomu, že v něm hraje pan Charismatický (Jung Woo Sung), který je v roli padoucha vynikající. Škoda, že ostatní postavy jsou už dosti bezvýrazné, nebo zpotvořené proti originálu (policejní šéfka je hysterická krává a nikoliv chladný profesionál jako v předloze a tak by se dalo na téma pokračovat dále). Nicméně oceňuji snahu napumpovat do filmu akci v HK stylu, precizní kamera, potěší cameo Simona Yama. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Skvělá fízlovina (a to doslova), šmírující partičku šikmooček, v čele s grázlem největším a v tempu tak utíkajícím,že budete hltat každou minutu. Perfektně nasnímané a diváka provádějící příběhem od náboru po samotnou akci. A víte čím je tahle korejská věcička opravdu výjimečná? Je CHYTRÁ a nehraje na klasickou notu v podobě akčních fightů a mega výbuchů! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nejspíš remake (nebo vykrádačka?) staršího sledovacího filmu Pod dohledem. Scény jako přes kopírák, jen v novějším kabátku a s jinými herci, tudíž pro mě tento film ztrácí kouzlo originality, překvapení a nečekaných zvratů v ději. Bližší komentář snad ani nebudu psát, bych mohl v podstatě vložit přes CTRL+C --> CTRL+V komentář z toho původního. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Zajímavá špionážní akce, která mi bohužel sedla na slušnej průměr. Koncept snímku je chaoticky natočenej a furt se něco děje. Největší dírou snímku budou určitě hlavní postavy, které vůbec nejsou vykreslené, neboli jsou tam protože tam musí bejt, nemají žádnou backstory, ani charakter (až na hlavního záporáka, kterej nekompromisně zabije všechno, co mu přijde pod nuž). A tím se dostáváme na tu nejlepší scénu ve filmu, kterou je určitě scéna v underground uličce, kde si náš hlavní záporák v klídku vykosí 20 lidí nožem. Zakončení se dalo předvídat už od začátku filmu, takže žádný zvraty nečekejte. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama