Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (388)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Úplně zabitý potenciál!!!!! Jediné čeho si cením je nápad, ale všechno ostatní bylo hrozný!!! Na akční film, málo akční, na drama, málo strhující! Ben Kingsley je tu pouze jako nalákání a tentokrát to nestačí postavit pouze na Ryanu Reynoldsi. Dialogy jsou taky nad zamyšlením. Fakt děs, sem tam se mi chtělo vážně spát a nejsem si jist, jestli se mi to nepovedlo. Velmi, jsem velmi zklamán!!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Smrt mívá vedlejší účinky." To mohu potvrdit. Kdykoli jsem zemřel, tak jsem zvracel a měl jsem halucinace. Milionář Damian to má za sebou poprvé a dost těžko se s tím vyrovnává. Ale léčba celkem ujde - prášky, sex, basket, bitky, přestřelky, automobilové honičky. Pak však dorazí rodinné hodnoty a mně se z toho vysvětlování, že Damian není Mark, ale tak trochu Mark je, i když spíš není, začalo dělat poněkud nevolno. Navíc od této chvíle existuje jediná hollywoodská cesta k závěrečným titulkům a Nesmrtelný po ní neomylně kráčí. Takže překvapení se nekoná, i když na stole leželo poměrně originální téma, které ale vyžadovalo vymazlenější chirurgické zákroky. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Matthew Goode je znovu neskutečnej kořen, ale rok od roku mám dojem, že ten Reynolds ne a ne stárnout. Jo. Eh. K filmu samotnýmu - námět prostý, omletý v každé druhé scifárně v knižním podání (přeháním), plný klišé a samozřejmě kýčovitého konce (já bych to, prosím, zakončil úplně jinak, samozřejmě), ale svoji atmosférou, filtry i sérií zvratů ve scénáři to připomíná Limitless, za což děkuju a přidávám na seznam povedených malých scifáren, u kterých mozek nemusí pracovat, ale svižná režie s dobrými hereckými výkony prostě diváka zabaví dostatečně. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý za pár rokov obehne všetky české a slovenské televízie, ktorého ho budú prezentovať ako pecku týždňa. Nesmrtelný má dobrú, aj keď ničím originálnu, zápletku. Herecké obsadenie pokulháva, čo je samozrejme v priamej úmere k úrovni rozvinutia spomínanej zápletky. S tou totiž scenáristi neurobili vlastne nič. Uspokojili sa so základnou myšlienkou a už len nabalili nejakú tú akciu, nejaké to citové dilema, a šťastný happy end, no ten len tak pre sichr, viete ako. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi tak: Není to nic výjimečného, co byste si chtěli mermomocí pouštět znovu a znovu, ale rozhodně to v ničem neurazí a to ani podáním ani herci samotnými. odsýpá to a nenudil jsem se, ačkoliv je to dost předvídatelné a nečekaných zvratů a překvapení je tu ještě méně než šokujících odhalení toho, kdo je kdo, hlavní postavou. A právě ani Ryan nijak nevybočuje, prostě to, co má zahrát, zahraje dobře. Film i dobře vypadá a nemá žádný neduh "to vypadá jak televizní krátký levný film" natočený na kameru v mobilu, přičemž Singha bych v tom ale taky nehledal. Z filmu jsem odcházel odpočinutě z nenáročného filmu, který sice možná nebyl nijak objevný a samozřejmě zapadne, ale mě neuspával (oproti paní pár sedaček vedle mě, která to dala znát zrovna v té jediné nejtišší několikavteřinové scénce v celém filmu), nenudil a příjemně rychle utekl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)
  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama