Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (614)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Špatný. Že scénář je akční verzí Velmi křehkých vztahů moc nepřekvapí. To že ta akce bude mizerně natočená ovšem mrzí hodně. Megatuna vše pohřbívá v nepřehlednosti a zbytečné přepálenosti. Porovnání s akcí od Morela vhání slzy do očí. Neeson co střílí a mučí lidi v jednoduchém, ale smysluplném příběhu soustředěným na propracované akční scény... to toho chci tak moc? P.S: Nechápu proč s sebou nosil Forest toho šachového jezdce a pořád mi to vrtá hlavou... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE MRTVÁ. NĚKDO JI ZAVRAŽDIL. V MÉM BYTĚ. MÁ TO VYPADAT, ŽE JSEM TO BYL JÁ. NEVÍM PROČ, NEVÍM KDO, ALE PŘIJDU NA TO…“ /// Tentokrát starýmu pardálovi Millsovi zavařila stará. Vytuhla na u něj na gauči a on se stává psancem (jasan, třeba jako Richard Kimble…). Optimisticky se vrhá do vyšetřování, úspěšně (a NESMRTELNĚ!) zdrhá pronásledovatelům a brzičko dejchá sráčům na hřbet. Navíc u toho stačí řešit rodinný problémy (ne se starou vole… čteš to vůbec?). Liam Neeson potřetí předvádí, že rodina je mu nadevše. Akční béčko, který neprudí víc než ty jiný akční béčka. Navíc má finální motanici, že by Korejci čuměli – ale srát na to. Další Bessonovka, která má zabavit. Vohranej příběh, kurevsky rychlej střih, drsnej Liam, neuvěřitelná (jako ne uvěřitelná!) akce – ovšem pro jednou se to s naprosto vyprázdněnou palicí klidně dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem se chtěl projet autem (policejním) výtahovou šachtou. 2.) Olivier Megaton je můj TOP rejža. A Luc Besson scénárista. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Zatímco druhý díl byl neškodný a pořád vcelku zábavný akční film, trojka už ždímá i to, co je dávno suché. Na Tak3n je krásně poznat, jak je Megaton špatný režisér a tak se to snaží vynahradit naprosto zběsilým střihem, který je místy až rušící. Nepamatuju si, že bych si něco takové řekl u předchozích dvou filmů, ale tady mi opravdu místy přišlo, že snad každá sekunda má střih, což je opravdu otravné. Jinak k příběhu, není to nic, co by divák, který už něco nakoukáno má, nedokázal odhadnout dopředu. Hlavně díky Liamovi, Forestovi a Maggie dám ještě tu třetí hvězdičku, ale jinak musím chtě nechtě konstatovat, že tohle je typický příklad filmu, který když v životě neuvidíte, tak se opravdu nic nestane. 50 %. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, říkal jsem u pokladny "jednou 96 hodin," ne "jednou na řetízkáč." Ani disko koule nedělá tolik odrazů, kolik jich dokáže za vteřinu vymyslet Megaton. Já bych vám rád řekl, jaké to bylo, ale nemůžu, protože když už se kamera výjimečně na pět vteřin zastavila, musel jsem rozkapat oči a najít prášek na bolest hlavy. A to než jsem vyřídil, už jsme byli zas na kolotočích... Debile jeden! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi, velmi a do třetice velmi špatný akční film, kterému chybí to nejdůležitější - akce. Tedy, ona v něm vlastně je, jenže režisér je břídil, neuměl ji natočit a zjevně si - stejně jako v roce 2012 - myslel, že nedostatek nápadů zakryje jakousi falešnou dravostí a zběsilostí, kterou obstará naprosto šílený střih a nepřehlednost. Jenomže tentokrát to dopadlo ještě hůře. Tentokrát je už i příběh prachsprostá pitomost, jde o obyčejnou béčkovou variaci na Uprchlíka, která si herce formátu Liama Neesona opravdu nezasloužila, a nad jednáním hlavního hrdiny dost často nezbývá než kroutit hlavou. Fuj. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení začalo 29. března 2014. Natáčelo se ve městě Atlanta v USA, ve městech Mazarrón a Torre Pacheco ve Španělsku a v Paříži. (willy1)
  • V pôvodnom filme hral postavu Stuarta Xander Berkeley, ktorý si ju však kvôli časovej zaneprázdnenosti v tejto časti nemohol zopakovať, a tak ho nahradil Dougray Scott. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama