Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (138)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

13 Sins - tak u tohoto filmu musím doporučit podívat se až do konce. Pokud to nevdržíte přijdete o to nejlepší... Nicméně není to tak snadné, neboť nízký finanční rozpočet, průměrné herecké výkony a další, to vše při sledování 13 hříchů ovlivňuje pocity diváků. 13 Sins přesto udržuje pozornost určitým napětím a inteligentními zvraty při řešení jednotlivých úkolů. 13 Sins je film na hranici mezi thrillerem a hororem. Hororové momenty sice trochu amatérské a určitě mohly být efektivnější, krvavé scény jsou zase tupé, zbytečné a chybí větší rafinovanost. Režisér Daniel Stamm je zřejmě ovlivněn stylem nezávislých hororů dřívějších let, kdy se ještě tolik nehledělo na hodnotu napětí. Je pravděpodobné, že film je finačně omezen tak, že nezbyly peníze na kvalitnější speciální efekty a to samozřejmě ovlivnilo samotnou kvalitu filmu. Je to určitě škoda, neboť námět filmu je velmi zajímavý. Můžeme jen doufat, že celý rok 2014 nebude pro tvůrce filmů finančně tak hrozný, jak se zatím rýsuje a dočkáme se více kvalitnějších filmů... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem původní film neviděl tak nebudu srovnávat. Na mě film působil vcelku originálně a solidně. Hlavní hrdina byl solidně trhlej a opravdu během "hry" se zajímavě vyvíjel. No škoda, že si pokazil ten konec. Na jedno shlédnutí určitě ano, víckrát bych to ale asi nedal. Slušná atmosféra a oceňuji i přítomnost Rona Perlmana, i když tentokrát tam byl spíš jen do počtu a aby měli zajímavé jméno do titulků, ale toho chlapa mám rád, takže OK. 60 % ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě si originál už moc nepamatuji, ale vím že se mi líbil. Remake byl pro mě překvapivě taky slušný. Líbilo se mi jak všechno začlo nevině a ke konci se film změnil pomalu v syrové drama. Hlavně je tu skvělá proměna člověka v monstrum, scény s hlavním "hrdinou" byly skvěle napsané, ze začátku jsem tu jeho ubrečenost nesnášel ale pak když se otrkal jsme pro něj držel palce. Líbilo se mi že pořadatel soutěže je tu neznám až do samotného konce. Co se mi ale nelíbilo byl samotný konec, který pro mě udělal to že film pro mě díky tomu vyšuměl do prázdna Spoiler: takže díky tomu že Elliot zabije jednoho "čističe" přijde o všechno? Byla to jeho blbost a bylo to pro jedno velké Fuck you! SPOILER. Každopádně film se mi líbil, ale konec to až moc ničí. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Není lepšího vstupu do dne, než pozorovat slušně vychovaného administrativního pracovníka, kterak konzumuje mouchu a dostává za to zaplaceno! Slušňák se během jediného dne začíná transformovat v ďábla, jež je upocen jak prase a zrakem svým tiká sem a tam v tak krátkých intervalech, že jen pacient na odvykačce by mu dokázal sekundovat. Naštěstí náš hrdina má prostoduší milenku, jež se domnívá, že partner je pouze nervózní z večerního zásnubního večírku. Divák by si měl ze snímku odnést dva základní poznatky - nejezděte v noci na skútru a nastavte si nové vyzvánění! 87% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama