Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

italka63 

všechny recenze uživatele

Já se toho nebojím, já ty čtyři hvězdičky dám, neboť film to byl místy velmi zábavný, šofér limuzíny, ten obyčejný mladý týpek sekající latinu po bouřlivém období alkoholu a drog, se chtěj nechtěj zaplete se svou minulostí a ke všemu potká velmi bohatého , leč velmi výstředního klienta, kterému ze zoufalství tuhle noc začne sloužit, ve vidině obdržení dýška v hodnotě šesti tisíc babek, které musí vrátit aby měl v životě klid, Chris Pine ho hrál a byl bomba. Akce, humor a neuvěřitelné roličky Raye Liotty a Davida Hasselhoffa, tak ty mě odbouraly. Takový film na pohodu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Carnahan se evidentně vyžívá v dobře obsazených šílenostech a ačkoliv tady trošičku slevil,v mnohém Stretch připomíná výborné Smokin Aces.Zábavná akční jednohubka s příjemnou stopáží,která nedává moc šancí se nudit.Pořád se tu něco děje a Patrick Wilson si to až překvapivě dává.Zdatně mu v tom potom sekunduje Chrs Pine se svojí vyzáží někde mezi Ježíšem a Usámou.Suma sumárum velmi příjemná oddechovka,která se nemá za co stydět...70% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak to zas byl po delší odmlce parádní stylový reprezentant "crazyoviny" jak se patří na tento spešl žánr. Oba hlavní herci jsou přesným prototypem antihrdinů, jež ztvárnili a právě proto nebo prostě proto, že jsou dobří, je zvládli na jedničku s hvězdou. Šílená jízda jak nejlepší limuzínou, co se prohání v L.A., včetně trefných cameo rolí Davida i Raye, prostě přepychová bašta pro vybrané fajnšmekry. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Dal bych klidně i tři hvězdy, druhá půlka má totiž docela i švih. Ale někdo se z nějakýho důvodu rozhodl zaplácnout celou stopáž závěrečných titulků nepovedenými záběry, aby diváka ještě jakože dorazili. Jenže tyhle "bloopers" nejsou vůbec vtipný a jenom podtrhují bezradnost tvůrců diváka doopravdy rozesmát něčím, co už bylo předtím v samotnym filmu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející akční jízda, ve které se na sebe v jedné noci nakupí nehorázné množství úplně random nejrůznějších situací, až to trochu působí, že to snad tvůrci vymýšleli za chodu a sjetí. Výsledek je ucházející film plný áčkových herců, který na danou chvíli zabaví, nicméně za pár dnů si na něj už nejspíš nevzpomenu, protože je jednak trošku překombinovaný, ale zároveň ničím až tak nevyčnívá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama