Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Člověk se občas diví co za kusy střevních chuchvalců se dostanou do kina, ale že tahle luxusní jízda limuzínou nesežene distributora? Pche. Carnahan natočil srdrcovku s kámošema z branže, o řidiči limuzíny co chce být herec (klišé) a ranám osudu, které na něj všemohoucí Chris Pine uvalí. Ten si mimochodem střihl dalšího z nekonečné plejády sympatických vymaštěných exotů (vizáž ala Spider Jerusalem před sjezdem z hory) a skoro dosahuje dosud nepřekonané kreace nacistického zvrhlíka ze Sejmi eso. Patrick Wilson si užívá konečně pořádnou roli a přál bych mu jich víc. Zaslouží si je. Jessica Alba po dlouhé době fajn a neotravná. No a nezapomenutelné cameo jistého Hoffa. Hasselhoffa. Výborná spleť hlášek, akce, humoru a také zadostiučinění. Tahle štreka sedla. - Kdo ztloustne kolem krku? - Sexy lidi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na celkem jednoduchý zápletce, která co deset minut získává nějakou tu dějovou kudrlinku, takže než se dojede do finále je z filmu docela poveden kudrnáč. Krapet akce, krapet humoru a docela větší krapet neorotodoxnosti vydrží bavit po celou dobu svý existence na televizní obrzovce. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Přestože byl Carnahanův underdog Smokin' Aces už od svého uvedení mým favoritem, protože přesně balancoval na mé vlastní hranici mezi nevkusem a pohlcující zábavou, Stretch působí jako jeho přepálené dvojče a tuto hranici překračuje tím špatným směrem. A toto já autorovi poprvé v jeho kariéře nežeru. Těžko mu lze upřít kvanta vynikajících momentů založených především na znovu bezvadně napsaných vedlejších postavách, jenže dohromady je slepuje krajně nesympatická hlavní postava, která mi byla hned po úvodním utření nosu od kokainu naprosto ukradená, přestože díky na jejím osudu založené reflexi Los Angeles občas film působil jako ulítlá verze Drive. Asi bych mnohem raději viděl povídkový film o profesních zážitcích superšoféra Karla, excesech šáhlého milionáře Karose, Laurentově snaze o jeho dopadení za pomoci nenáviděné francouzštiny, rozmachu nového šoférského byznysu pod vedením Joviho, vzájemném setkání Davida Hasselhoffa, Raye Liotty a Normana Reeduse v jedné limuzíně, nebo o začínající rapperské kariéře hvězdy jakési reality show. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející akční jízda, ve které se na sebe v jedné noci nakupí nehorázné množství úplně random nejrůznějších situací, až to trochu působí, že to snad tvůrci vymýšleli za chodu a sjetí. Výsledek je ucházející film plný áčkových herců, který na danou chvíli zabaví, nicméně za pár dnů si na něj už nejspíš nevzpomenu, protože je jednak trošku překombinovaný, ale zároveň ničím až tak nevyčnívá. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Carnahan nie je Shane Black, ale celkom solídne mu v tejto divočine dýcha na chrbát. Hlášky, bizarné postavy, dejové zvraty prinášajúce hrdinovi ďalšie a ďalšie shitstormy. Navyše sa Carnahan ako režisér konečne upokojil a prestal lomcovať kamerou. Čistá radosť... len som si celý čas vravel, aké by to bolo, keby si Wilson a Pine vymenili úlohy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama