Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan točí filmy pro radost. Jeden z mála režisérů, který se nestihl zaprodat Hollywoodu. Umí filmy napěchovat jak správně dávkovanou akcí, tak sympatickými postavami a hlavně nechce diváka nudit. Šofér není zcela určitě jeho nejlepším dílem, ale výborná camea a Patrick Wilson z něj hodně solidní podívanou rozhodně dělají. Být řidičem limuzíny v LA může být určitě zajímavé. 65% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan nám v A-Teame ukázal vynikajúci štýl, ktorý si preniesol aj sem. Okrem toho si sem priniesol aj A-Teamového zloducha Patricka Wilsona, ktorý už nehrá zapornú postava, ale behom jednej noci a za doprovodu niekoľkých (skvelých) voiceoverov (ktoré ma neskutočne bavili) si vás dokáže pripútať (v limuzíne). Jessica Alba síce v netradičnej menšej úlohe, ale tradične sexi. Len ten Chris (Kirk) Pine, (ktorého vyhodili z Enterprise aj s padákom) mi tu nejak nesedel. 80% - 4* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Člověk se občas diví co za kusy střevních chuchvalců se dostanou do kina, ale že tahle luxusní jízda limuzínou nesežene distributora? Pche. Carnahan natočil srdrcovku s kámošema z branže, o řidiči limuzíny co chce být herec (klišé) a ranám osudu, které na něj všemohoucí Chris Pine uvalí. Ten si mimochodem střihl dalšího z nekonečné plejády sympatických vymaštěných exotů (vizáž ala Spider Jerusalem před sjezdem z hory) a skoro dosahuje dosud nepřekonané kreace nacistického zvrhlíka ze Sejmi eso. Patrick Wilson si užívá konečně pořádnou roli a přál bych mu jich víc. Zaslouží si je. Jessica Alba po dlouhé době fajn a neotravná. No a nezapomenutelné cameo jistého Hoffa. Hasselhoffa. Výborná spleť hlášek, akce, humoru a také zadostiučinění. Tahle štreka sedla. - Kdo ztloustne kolem krku? - Sexy lidi. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Zatím nejpříjemnější překvapení letošního roku. Mně osobně Carnahan hodně sedí a i Stretch hraje na správnou notu. Po skoro měsíci od zhlédnutí a asi 20ti dalších filmech když se mě někdo zeptá, co mu z poslední doby můžu doporučit, jako první říkám Stretch, zakotvil se mi v hlavě a pořád si říká o druhou projekci s potenciálem na pátou hvězdu. Určitě ne pro každýho, ale kdo našel zalíbení v předchozích filmech Carnahana, může být nadšen. 85% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Velice povedený kousek. Není zde moc akce, ale film si drží takové tempo, že ikdyž nic nevybuchuje čumíte jak pero z gauče co se hlavnímu hrdinovi všechno děje. Patrick je ve své roli dokonalý a to co předvádí nemá snad nikde obdoby. Potěší také kontroverzní Chris Pine jako největší Crazyman co znám. Tohle mi sedlo, scénaristicky vyladěné do maxima a na plný počet mi chybělo lepší finále, ale tohle rozhodně nesmíte zavrhnout. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama