Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (185)

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Už jsme si zvykli na hru zlej polda a hodnej polda. V tomto případě to byl zlej polda a dementní polda. Asi museli jít v Americe s dobou, protože každou chvíli v televizi vídáme drsné americké poldy, kteří shazují nebezpečné vozíčkáře z křesel poté, co jim zákeřným útokem ze zálohy najedou na botu, nebo rozstřílí maminu v autě s dítětem, protože si při jízdě spletla před Bílým domem směr. No, tvůrci prostě musí jít s dobou a své filmy přiblížit realitě, tak se na ně nezlobme. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, akce taky moc není, ale na takové oddychové pobavení to docela stačí. Jo, Kevin Hart si až moc hraje na ukecaného Eddie Murphyho a nejde mu to, ale zase to má poměrně uvěřitelné vedení děje a vztahů (tedy až na skutečnost, proč by si taková hezká, vysoká černoška vybrala za partnera tak hloupě se chovajícího prcka), sem tam docela dobré vtipy (brokovnice, výbuch továrny, zadek auta). Ale akční to fakt není, i ten Laurence je tady zklamáním a moc nepředvede. Přesto to drží po kupě a sem tam prostě pobaví. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama