Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film,který jsem viděl jednou jedinkrát a tak to taky zůstane.Myslel jsem,že to bude daleko promyšlenější,ale toho jsem se nedočkal.Ani to sci-fi k tomu filmu nesedí.Herci byli docela nesympatičtí,ani je pořádně neznám.Kdyby si dali tvůrci větší práci s příběhem,neboť základní kostra ve filmu fungovala,mohlo to skončit lépe.Takto to je jen film,u kterého jsem po pěti minutách úplně zapomněl,že jsem ho viděl.I ta akční kamera tomu moc nepomáhala.Nápad dobrý,zpracování nic moc.Hodnocení:55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a pak,že v dnešní době nejde natočit relativně originální found footage...spíš než Butterfly effect mi Project Almanc připomněl Kroniku,která mě svého času taky dost příjemně překvapila.okud by MTV měla produkovat teen kousky pdobné úrovně,pak se jistě nebudu zlobit.Palec hore a jsem rád,že jsem se nakonec donutil,byť jsem prvotně vůbec neměl v plánu...80% ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Druhé zhlédnutí a musím poněkud snížit na hodnocení. První čtvrtina filmu je nezáživná, příliš vědecká a i když člověka zajímá, jestli se experiment nakonec povede, spíš, než aby se bavil, se nudí. Pak ale přichází druhá čtvrtina a od poloviny to už je nesmírná časová jízda, kterou si přesně od filmu pojednávajícím s cestováním v čase představuju. Stroj času v ruce středoškoláků je vyobrazen věrohodně, paradoxy mírně pokulhávají, ale hlavně, že tu vůbec jsou. Found footage je zde perfektně vybalancováno na hraně žánru, ale v podstatě to ani být nemuselo, jen se tím ulehčila práce s natáčením. Ze zakončení mám stále trochu rozporuplné dojmy a opravdu si musím pokládat otázku o důvodu onoho zmizení otce hlavního hrdiny, ale dobře, jinak jsem velmi spokojen. Hromada přímo vyřčených odkazů na podobně laděné filmy potěšila. Kvalita (herecké výkony a zpracování) podobná třeba takové Kronice, což hovoří o vysoké kvalitě. 85% ()

CzechGod odpad!

všechny recenze uživatele

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ak ste si mysleli, že film, ktorý obsahuje nápad s cestovaním v čase už iba vďaka samotnej myšlienke musí dopadnúť dobre, tak Vás Projekt minulosť z tohto omylu vyvedie. Filmu vôbec nepohlo natočenie v štýle Go pro kamery, práve naopak, do filmu s touto tématikou sa podľa mňa vôbec nehodila. Rovnako film priniesol sotva priemerné herecké výkony protagonistov, avšak tam, kde je zlý scénar sa ani lepší herci nepredvedú v pozitívnom svetle. Celkovo je film určený skôr tínedžerom. Podpriemerný film na úrovni 30%... ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama