Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (11)

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to opět dokoukal až do šťastného konce, tedy v tomto případě do velice smutného a nepříjemného konce, který je navíc otevřený. Všichni ale už víme, že to pokračuje seriálem Ahsoka, který je také skvělý jako tento skvost. No, je tady plno skvělých dílů u kterých budete sušit slzy, ale jsou tu i ty slabý a hodně slabý epizody. Těch je ale pár, takže se nemusíte bát zklamání. Je tu zajímavá linka s vlky a taky se zajímavou šíleností World between Worlds. Jo, to byla asi ta nejzajímavější část. Je tu pár velice smutných a velice emocionálních scén, jako třeba Kananova smrt či Ezrovo zmizení. Finále je opět naprosto božský a já žral scénu za scénou. Tento seriál utekl ani ne za pět minut, takže tempo je opravdu přesvědčivý. Dlouho jsem se nemohl dokopat k recenzím na jednotlivé série a pak už bylo pozdě. Měl jsem obavu, že budou o ničem, protože jsem skoro všechno zapomněl. Jenže od 11.6. jsem začal psát recenze úplně jiným způsobem, a tak jsem napsal během dvou dnů recenze na všechny zbývající série, takže já myslím, že to je úspěch. Národe, pokud máte rádi Star Wars valte se na to podívat! 10/10 Sakra, tohle bylo zároveň hodně smutný a zároveň perfektní zakončení celého seriálu! ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá serie se bohužel točí kole osvobození Lothalu a především nedokáže řádně vytěžit ty nejlepší prvky (které nepochází původně ze seriálu ale z jiných zdrojů). Mrtis Trinity, World between Worlds, Thrawn, všechno je to bohužel takové na vodě. Takže vlastně nejlepší díl, je ten, kde jedna z hlavních postav seriálu zemře, což je skutečným vyvrcholením této serie. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. séria - 85% Tretia séria po skvelej druhej sérii a vynikajúcom finále, ponúkla stále zaujímavé diely, ale prišla mi o trošku slabšia oproti druhej. Štvrtá séria je zas o chlp lepšia, temnejšia (fantastický diel Jedi Night), zaujímavejšia (A World Between Worlds) a asi aj akčnejšia. Taktiež veľkým plusom je aj hudba. Niektoré časti trochu nudili asi ako v každej sérii, no niektoré boli brilantné. Nakoniec sa to príjemne dopozeralo, keď sa to všetko vo finále uzavrelo, dovysvetľovalo, nezabudlo sa snáď na žiadnu s postav (Ashoka, Rex a bitka na Endore) a celé sa to pekne napojilo a uzavrelo aj zo šiestou epizódou. Oblubený soundtrack: Kanan's End Credits, Sabine Sees Ezra. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica poslednej série Rebelov je taký návrat ku koreňom a nie k práve tým najlepším. Ale je to pomerne uspokojivé. Len viem, že tvorcovia majú aj na viac. Najzaujímavejšie to začína byť zase až v druhej časti série, kde sa zdržiavame tam, kde to celé začalo. Na planéte Lothal, domovine Ezru Bridgera. Prakticky ide o posledný súboj posádky Ducha a ich priateľov, rebelov, pred pádom Impéria. Záver to je teda epický a jedna z naj pasáží za tie 4 série.  Hrdinovia dostanú pomerne zaslúžené, heroické a aj pre mňa trochu dojemné závery ich cesty. Teda až na určité veci, ktoré sú zbytočne otvorené. A nemuseli až tak teasovať na ďalšie Star Wars projekty. Inak by to asi nebol Disney. Keby neviem o vzniku seriálu Ahsoka, tak som sklamaný. Otázne je, či ma Ahsoka uspokojí alebo sa dočkám niektorých rozuzlení až v 2. sérii alebo ešte neskôr. Uvidíme. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po fantastickej 3. sérii som sa veľmi tešil na štvrtú, mal som ale prehnane veľké očakávania, a preto aj moje sklamanie je veľmi veľké. Štvrtá séria nenaplnila potenciál, ktorý mala. Jednoduchým a nedôstojným spôsobom ukončila zápletku okolo Mandaloru, ktorá sa budovala predošlé 2 série. A nedokázala dobre ukončiť príbehy postáv (od začiatku seriálu som vedel, že ich nedokáže dobre ukončiť). ()

Galerie (176)

Zajímavosti (4)

  • Na základně Yavin-4 můžeme zahlédnout R2-D2, přesněji ve chvíli, kdy Hera přistane s poškozeným Y-Wingem, R2D2 ho po přistaní začne hasit. (UncleMorty)
  • V epizodě se nepřímo (jako hlas v rádiu) objeví Gilad Pellaeon, věrný stoupenec Thrawna, který je v Expandovaném univerzu jednou z hlavních postav série Thrawnovy trilogie od Timothyho Zahna (který v ní stvořil i Thrawna), jednoho ze zakladatelů Imperiálního zůstatku a významné postavy dalších sérií, například duologie „Ruka Thrawnova“, kde vyjedná pro Zůstatek mír s Novou republikou, či Nového řádu Jedi, kde tomuto zůstatku de facto vládne. V této epizodě je nicméně (zatím) pouze kapitánem hvězdného destruktoru. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama