Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (169)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale dosť dobrá komédia. Nebyť pár trápnych okamihov, dal by som aj štyri hviezdy. Je totká klasická americká blbina, kde sa im proste podarilo celkom veľké množstvo viac alebo menej vtipných situácií. Nepozerajte. Zasmejete sa viac a nebude naznačený celý dej. Fakt dík trailer. Dva a pol minutový pure spoiler. Aj tak dávam silné 3*. PS: Ale hovno. Dám 4*. Je to vtipnejšie ako Lego, čo som dnes videl a dostalo 3*. A mám pocit, že komédia si zaslúži viac ako 54%. Prostestné 4* a 70% ()

fifox 

všechny recenze uživatele

Road trip naboso skrz Los Angeles je vlastně velmi dobrý a originální námět. V čem ale film selhává je humor. Ačkoliv jsou některé situace odvážně dovedeny do absurdna, dialogy se v nich drží silně při zemi. A to je pro film s ratingem R dost promarněná příležitost. Ani role policisty, kterou ztvárnil člen vyšší stand-up šlechty Bill Burr, do filmu moc humoru nepřinesla, což bylo nečekané zklamání. Nejvíce tak pobavila scéna s crackheadama. Kromě Elizabeth Banks se ale nebylo na co moc dívat. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Po patnácti minutách jsem sám sobě nadával, co jsem to zase vybral za americkou pičovinu. Naštěstí, když se hlavní zápletka rozjela, docela jsem se bavil a několikrát se od srdce zasmál. Konec bylo zase tradiční "made in USA", ale celkový dojem pozitivní. Kdo by s Elisabeth aspoň na chvilku nesoucítil... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, kde nejde jen o vtipy spojené s vylučováním, zvracením a pohlavními orgány. Sice se tu taky najdou, ale ty většina humorných okamžiků je spojená s humorem o něco vyšší třídy. Což je milé zpestření. Banks je jako dáma v žlutých šatech kouzelná i když má s odpuštěním den (lépe noc) blbec. Sice slabší 4 hvězdy, ale jsou. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem moc neočekával, jsem vážně překvapenej. Tak dobrou komedii jsem dlouho neviděl a rozhodně bych ji zařadil do TOP 5. Elizabeth Banks hraje skvěle a je opravdu vtipná, ty vtipy jsou tak strašně geniální, smál jsem se každou vteřinu😁. Tak dobře jsem se dlouho fakt nezasmál. Sice se většina vtipů točila okolo toho, že se ji pletli s děvkou, ale vždy to bylo tak neuvěřitelně vtipně zformulované, že jsem se prostě musel smát. Ještě tato celá komedie je o něco vtipnější, když jste obeznámeni s faktem, že je Elizabeth Banks silná feministka😂. Co bych velmi ocenil je samotný originální námět, který i překvapivě dával smysl, ne jako v drtivé většině komedií, protože ona opravdu neměla moc šancí, jak sehnat nějakou pomoc, a celkové originální lokace, které v komediích až tak obvyklé nejsou. Ještě bych přidal, že zde nenastala žádná trapná dramatická část, jak tomu je v mnoha komediích, a to cením. Na rok 2014 to je celkově bombastické, protože lze vidět, že stále existují i novější retardovanější komedie a že je pořád možné vymyslet originální nápad na komedii s plno originálními vtipy. Vyhodnocení: ,,Za neúspěch box officu Charlieho andílků mohou muži." - Elizabeth Banks 🤣😂😁 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)

Reklama

Reklama