Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (168)

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá oddechová zábava na večer, odpoledne nebo kdykoli, kdy chcete naprosto vypnout. Celý film stojí na prosté a jednoduché zápletce. Jak to může asi vypadat, když se jedna blondýna, v přiléhavých a krátkých šatech, bez peněz, mobilu, dokladů či dalších potřebných věcí potuluje po Los Angeles? Přesně tak, jak je očividné. Všichni okolo ji považují za prostitutku. A na tomto motivu, je založen celý snímek. Ne, že by to byla kdovíjak skvělá podívaná, ale v rámci podobně laděných komedií docela slušný film, který je dobře natočený a i dokonce zahraný od Elizabeth Banks. Příliš krát jsem se tedy nezasmál, ale rozhodně jsem se nenudil a především jsem si výborně odpočinul. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby by si měl projít režisér a scénárista v jedné osobě, který dal dohromady neskutečně stupidní film a neměl dostatek sebereflexe na to, aby ho nerealizoval. Za účelem humorných situací jsem ochoten prominout slabší příběh, pokud jsou vtipy kvalitní, jenomže tento film vtipný vůbec není, tudíž dementní zápletka obzvláště bije do očí a celou dobu jsem musel myslet na to, jak jednoduché by bylo se z "prekérní" situace hlavní hrdinky dostat, pokud by se nechovala jako totální blbka. Tragičnost tohoto snímku podtrhuje fakt, že ani hrstka kvalitních a sympatických herců není schopná tento materiál zachránit. ()

Reklama

BodG 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být příjemná, zábavná komedie, ale společnost asi dospěla do fáze, kdy je nutno i ve filmech podbízet názor, že zbytečná promiskuita a sex za podobných okolností je v pořádku. Filmy by mohly začít, jako médium čím dál více ovlivňující dnešní společnost, její podvědomí a uvažování, začít umravňovat a nabízet náhled na obě strany mince a ne propagovat dekadenci a stupiditu. Nejde o puritánství, ale o princip zdravého vývoje smýšlení člověka a lidské společnosti. ()

odbornicka 

všechny recenze uživatele

nechápem ako dokáže niekto z jednej scény vlastne natočiť celý film.. typická americká chujovina.. kde celý trápny dej končí tým, že každý si myslí, že to dopadne fiaskom, ale hlavná hrdinka sa zachová nenormálne eticky a teraz všetci tlieskame a akože prekvapivý záver, že to ocenia aj drsní šéfovia.. ach, škoda slov.. ale pekne sa pozeralo na to ako si cupká v tých šatách 24 hodín krásne namaľovaná aj po nastriekaním kaseru do ksichtu a za to ** ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, kde nejde jen o vtipy spojené s vylučováním, zvracením a pohlavními orgány. Sice se tu taky najdou, ale ty většina humorných okamžiků je spojená s humorem o něco vyšší třídy. Což je milé zpestření. Banks je jako dáma v žlutých šatech kouzelná i když má s odpuštěním den (lépe noc) blbec. Sice slabší 4 hvězdy, ale jsou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)

Reklama

Reklama