Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (168)

Olík 

všechny recenze uživatele

Já bych to viděl spíš na uličku slávy…..bavil jsem se královsky. Sice to ze startu působilo dojmem katolické jeptišky, která se snaží držet krok s rodinou Kardashianů….každopádně, pak se rozjela krutopřísná jízda. Já vím, nic nového pod barovým pultem….prostě další z nocí, kdy na vás všechno padá….podobných kousků jsme na televizní obrazovce už pár viděli….ale jak už jsem psal, já se bavil. Má oblíbenkyně Elizabeth Banks jede bomby….prototyp ideální ženy….přitažlivá a ještě si ze sebe umí udělat srandu. Ještě by zdůraznil, že v době natáčení jela už čtvrté gumy, takže klobouček a jeden vlhký sen pro ni :D A to samé (vyjma toho vlhkého snu) i pro tuhle one night show Stevena Brilla…ten panáček umí příjemně překvapit. ()

Helgard 

všechny recenze uživatele

Jen velmi málo kdy se mi stane, abych po shlédnutí filmu litoval času stráveného u projektoru...faktem je jedno - filmy si totiž vybírám sám...Tentokrát jsem si nechal od někoho, kdo mne nemá rád poradit a skutečně jsem toužebně očekával titulky. Ubožejší a méně reálnou pseudo-komedii jsem už dlouho neviděl. Mohu-li doporučit, vůbec neztrácejte čas sledováním tak laciného nesmyslu. ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá oddechová zábava na večer, odpoledne nebo kdykoli, kdy chcete naprosto vypnout. Celý film stojí na prosté a jednoduché zápletce. Jak to může asi vypadat, když se jedna blondýna, v přiléhavých a krátkých šatech, bez peněz, mobilu, dokladů či dalších potřebných věcí potuluje po Los Angeles? Přesně tak, jak je očividné. Všichni okolo ji považují za prostitutku. A na tomto motivu, je založen celý snímek. Ne, že by to byla kdovíjak skvělá podívaná, ale v rámci podobně laděných komedií docela slušný film, který je dobře natočený a i dokonce zahraný od Elizabeth Banks. Příliš krát jsem se tedy nezasmál, ale rozhodně jsem se nenudil a především jsem si výborně odpočinul. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Svojim štýlom a atmosférou veľmi podobné ako Date Night, avšak v tomto prípade sa vo víre osudovej noci neocitnú manželia, ale sympatická reportérka Meghan. Treba uznať, že na Elizabeth Banks v tých krátkych žltých šatách pozeralo celkom dobre. Ani sa nedivím, že vzbudzovala medzi ľuďmi dojem, že je len zatúlanou a nepríčetnou štetkou. Tá jej nekonečná odysea hľadania pomoci ma celkom bavila, hoci najlepšia bola určite nečakaná návšteva drogovej skrýše - tie hlášky nemali chybu, ale zase ani ostatné neboli vôbec zlé. A navyše je to celkom aj na zamyslenie, že v dnešnom svete človek bez peňazí, telefónu a preukazu totožnosti nezmôže takmer nič. No tento príbeh predsa len občas pôsobil až príliš absurdne, čo je dosť škoda. Ale minimálne na 3* je to určite! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je trochu vysoké, ale já jsem se fakt dobře pobavil. Krásně jsem u této komedie vypnul a bavil jsem se co, všechno potká Elizabeth Banks v uličce hanby. Některé věci byly trochu přes čáru a taky to, že všichni krom hlavní hrdinky a asi ještě dvou postav mají IQ pod 50 body je trochu divné, ale já to neřešil, protože jsem chtěl vypnout a je to komedie. A komedie mají bavit a pokud největším kamenem úrazu je to, že vedlejší postavy jsou natvrdlý, tak jsem ochotný to akceptovat. Elizabeth Banks je hodně fajn a opravdu mě bavilo sledovat, jak se neustále vypořádává se smůlou, která se jí doslova lepí na paty. Navíc v těch žlutých šatech jí to moc sluší, takže je radost na ní koukat. James Marsden je hodně nevyužitý, což zamrzí, ale svoje scény si odehraje. Mile mě potěšila dvojice kamarádek a policistu, který krásně vyplňují příběh, když hlavní hrdinka pobíhá po městě, ke všemu Gillian Jacobs z Community to s hnědými vlasy hodně sluší. Hodně se mi líbila scéna v drogovém doupěti, na masáži, na odtahovém parkovišti nebo ta s tím věřícím, který si chtěl zazpívat Call Me Maybe od Carly Rae Jepsen. Walk of Shame je obyčejná komedie, která mě sedla a já se u ní dobře bavil, těžko řící jestli to napodruhé bude stejné, ale to zjistím až si někdy jindy pustím ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)
  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama