Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 80
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 80

Recenze (102)

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Tak trochu prvoplánový humor, ale během pár dílů se mi úsměv na tváři vylíhl. O velmi neveselých tématech se zde vtipkuje tak nějak snadno. Nicméně ve výsledku to taková hitparáda není. Rozhodně jsem to nesledovala pravidelně a ani se k tomu nechystám. Spíše taková zajímavost - tenhle seriál se mi nejlépe sledoval v reprízách kolem druhé ranní, to mi přišel vtipnější než v odpoledním čase. Možná je to dané únavou mysli? ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Co názor, to facka. Dejte si ji sami a akci opakujte, dokud se nevzpamatujete. Vždyť je to skvělý seriál. Každou sérií se kvalita humoru zvyšuje. Třetí řada je dokonalá, v každém dílu se dost nasměju. Hodnocení na imdb tomu odpovídá více, tady je spousta idiotů, kteří to akorát kazí. Nezapomeňte si dát tu facku. EDIT: 4.Řada je teda slaboučká a neuvěřitelně nudná, takže tu hvězdičku, co jsem loni přidal, nyní odebírám. ()

Reklama

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Anna Faris a Jaime Pressly jsou úžasné komediální herečky, obě je mám ráda. Tohle se ale opravdu nepovedlo. Nucené a prázdné dialogy, děj bez nápadu, fraška, která neohromí, ani jako odpočinkový seriál. Tohle je bezesporu ten nejnudnější americký sitcom, u kterého jsem vydržela / a to jsem mu opravdu dala šanci /. Nevím, jestli je to tím, že jsem to sledovala v češtině a dabing se úplně nepovedl nebo špatným překladem. Zkrátka za mě tohle nemá ani 10%. Co mi v těchhle seriálech vadí úplně nejvíc, je herecké obsazení - jako matku Anny Faris obsadí Allison Janney, která je šestimetrová. Proč jednoduše nevybrali starší drobnou blondýnu, která už prostě bude víc uvěřitelná? To je to samé, jako když v Beverly Hills hrajou třicátníci patnáctileté studenty..... ()

waits 

všechny recenze uživatele

V dobu kdy tenhle seriál běží, mám na programu svoji odpolední filtrovanou kávu, zkusil jsem si pauzu zpestřit několika (sedmi, osmi?) díly Mámy. A čím dál tím víc je mi jasný, že tohle není pro mě. Nepamatuju, že bych se zasmál, postavy i příšerně lezou na nervy a na rozdíl třeba od Ženatého se závazky, kde se k sobě rodinní příslušníci chovají také podobně krutě, mám z tohohle sitcomu špatnou náladu, sledujeme jen smutné životy prokládané nahraným smíchem, chudáci všechny postavy.. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle sitcom mě nikdy nepřestává bavit. Když jsem na něj poprvé narazila, nečekala jsem, že mě až natolik pohltí. Anna Faris a Allison Janney jsou prostě ta nejlepší kombinace, která kdy mohla vzniknout. Občas nevím kdo z nich je vtipnější, ale rozhodně vím že sarkastická, občas nezodpovědná a věčně podrážděná Bonnie je člověk, s kterým bych se chtěla znát osobně. Christy je zase naopak ta zodpovědnější, ulítlejší, milující a tak trochu naivní. Lépe už se to spojit ani nemohlo. U sitcomů jako je zrovna tenhle si občas říkám, jak je vůbec možné perlit v každé minutě a ještě při tom zůstat originální. Humor je zde na jedničku. Za mě 100%. Tohle je prostě jeden z nejlepších sitcomů, který kdy kdo mohl vymyslet (teda aspoň pro mě). ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky na konci epizody tancují, hraje „Single Ladies (Put a Ring on It)“ od Beyoncé. (SONY_)
  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)

Reklama

Reklama