Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 16
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 16

Recenze (102)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

V dobu kdy tenhle seriál běží, mám na programu svoji odpolední filtrovanou kávu, zkusil jsem si pauzu zpestřit několika (sedmi, osmi?) díly Mámy. A čím dál tím víc je mi jasný, že tohle není pro mě. Nepamatuju, že bych se zasmál, postavy i příšerně lezou na nervy a na rozdíl třeba od Ženatého se závazky, kde se k sobě rodinní příslušníci chovají také podobně krutě, mám z tohohle sitcomu špatnou náladu, sledujeme jen smutné životy prokládané nahraným smíchem, chudáci všechny postavy.. ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mohl mít dle námětu perfektní potenciál, v čele s prvotřídními komediálními herečkami, ale byl zabit hned v úvodu. Špatný scénář, zcela nevyužité momenty, chybí tomu "drajv" a šmrnc, což je škoda, protože Anna Faris a Allison Janney se snaží, seč můžou, ale nezachrání nudný scénář. Tři hvězdičky pouze díky hereckému obsazení... ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Nikdo, kdo hodnotí pod čtyři hvězdy se nedostal přes prvních pět epizod. Po pilotu a prvních dílech jsem taky hodnotila nízko, ale naštěstí jsem tomu dala šanci, hlavně kvůli puncu Chucka Lorre a vyplatilo se. Skvělý humor, který momentálně nenajdete v žádném z vysílaných sitcomů, obsazení, které vám přiroste k srdci. Za mě se začátkem třetí série za pět. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky na konci epizody tancují, hraje „Single Ladies (Put a Ring on It)“ od Beyoncé. (SONY_)
  • Seriál se vysílal také v Indii, a to na stanici Comedy Central. (peeteno78)

Reklama

Reklama