Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ono na tom filmu lze pochválit leccos - technicky a vizuálně lze rozhodně oproti předešlému televizně působícímu The Pact hovořit o upgradu, herecky je to solidní a jednotlivé scény občas úspěšně budují strašidelnou atmosféru. Nicméně nedat filmu jednu hlavní postavu, roztáhnout děj do poměrně dlouhého časového období a současně se nesnažit o nic víc než o obyčejnou strašidelnou žánrovku, je podle mne série tragických rozhodnutí, jejímž důsledkem je, že film funguje jen velmi problematicky, či spíše vůbec. A že jsem u něj napoprvé usnul. Úplný závěr je pak z říše WTF. V tom špatném slova smyslu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po průměrném Pactu se Nicholas McCarthy vycajchnoval nejlepším satanášským hororem od Drag Me to Hell. Atmosféru filmu dodává parádní skálopevná a pomalá kamera, záležet si tvůrci dali i na hutné hudbě, takže máme na světě další kousek, který dovede i vyděsit. Jednoznačně doporučuju si film pustit v noci, tady se to vyplatí. Update: Pustil jsem si znovu DMtH a s tím se to opravdu srovnat nedá, takže upravuju na 70%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Predošlý McCarthyho počin The Pack mám rád. Bola to evidentne low-budget, ale za to poctivá žánrovka. Napriek tomu, že v At the Devil's Door využíva úplne totožné postupy (pomalé tempo, zo začiatku nie úplne jasná story, minimum ľakačiek, navyše aj tie majú podobnú strihovú skladbu), rovnaký efekt sa nedostavuje. Na to si AtDD zobral na paškál až priveľké sústo (príbeh s obmenou hlavnej postavy, ktorý sa tiahne dlhým časovým obdobím) a až primálo toho ponúka na oplátku. Zlovestnú, nepríjemnú atmosféru sa McCarthymu síce stále darí budovať perfektne, ale to mu vydrží tak prvú pol hodinu, následne divák zisťuje, že neponúka nič viac. McCarthy len napína, napína a napína až donapína. Hororových prvkov je okrem tej atmosféry pramálo, tie dve ľakačky veľmi nefungujú a postava démona je úplne nevyužitá. Veľmi pomalé tempo začne s pribúdajúcimi minútami otravovať, keďže sa vo väčšej časti filmu nič podstatné nedeje a samotný záver už je doslovne z rady scenáristických zúfalosti. Ešteže aspoň po technickej stránke je badať krok v pred, keď po vyslovene televíznom The Pact, má At the Devil's Door o niečo filmovejší look. Ten jeho minimalistický prístup k látke s pomalým tempom a dôrazom na atmosféru ma síce stále baví, ale tento krát si to už vyslovene žiadalo pritlačiť aspoň v niečom viac na pílu, takže vo výsledku dosť sklamanie. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct další tuctový horor o démonovi se zvýšeným sexuálním apetitem (pořád by chtěl do někoho vnikat), ale přeci se najdou nějaké odlišnosti. Úvodní skořápkové entrée (měl jsem skóre 1:2), hutná, pozvolně budovaná atmosféra, kdy krev nepotřebující režisér nikam nekvaltuje (trochu tím připomíná Ti Westa), výkon Ashley Rickards, reklama na rudé šněrovací Reeboky či konec, kdy se spolu utkají mateřský cit a nutkání kuchnout Antikrista. Nicméně kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy a zjistí, že se McCarthy od The Pact příliš neposunul.. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama