Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Takovéto zklamání jsem u animáků z dílny DC nezažil už hodně dlouho. Po nabušených snímcích jako Dark Knight Returns I a II nebo Flashpoint Paradox přišlo toto velmi slabé převyprávění původu Justice League. Kromě klasických členů tady máme i Cyborga a Kapitána Marvela, tedy postavy, které příliš v lásce nemám. Celý film se točí víceméně kolem nich. Trošku mě srala Wonder Woman, která právě přijela do Washingtonu a zmrzlinu si vynucuje mečem. Bohužel celý film je jen o tom, že naši známí superhrdinové v různých sestavách a různých městech likvidují obrněná monstra, která seslal na zem Darkseid, aby unášela lidi. Hlavním problémem je tedy špatný záporák a nevýrazný nenápaditý děj. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se to zkousnout. Skalní fandové vyřvávali cosi o sračkách, ale faktem je, že přesně takhle to má vypadat. Green Lantern a jeho pitomé fórky, za všech okolností hardcore Batman, puberťácký Flash, emancipovaná Amazonka a nesmělý übermensch v červenomodrém. Látá se to tam hlava nehlava, akce střídá akci, tohle je zkrátka mainstream, který se s něčím jako je hlubší poselství dvakrát nesere. A Darkseidův nájezd je boží, takovou řež bych moc rád viděl v hraném filmu. Tuctová animace mi však nedovolí jít výše než nad mírný nadprůměr. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Nič extra to nie je, ale s prižmúrenými očami sa na to dá pozerať. Celý film je viac menej o tom, ako sa partia individualistov dá dokopy a nakope riť celosvetovej hrozbe. Áno, je to strašné klišé a je nutné to brať ako typický origin. Neustále mlátenie ma časom prestávalo baviť a z mdlôb ma prebral až hlavný záporák. Veľmi kvitujem krátku stopáž, lebo pozerať sa na takýto stereotyp o niečo dlhšie by bol asi problém. Cieľovka je asi trošku mladší ročník, ja asi ostanem u komiksov :) 60% ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Další výborný animák... sice není lepší než předchozí díl (Flashpoint paradox) i tak si, ale tento snímek zaslouží vaši plnou pozornost. A to ať už díky skvělé hudbě, tak výborné animaci, střihu, vtipným hláškám či skvěle zvládnutým soubojů a nebo výborným epickým scénám, jenž jich je tam opravdu spoustu. 85% 5* ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Další animák, který se DC povedl. Sice není tak dobrý jako předchozí dva díly (Zánik a Flashpoint Paradox), ale určitě je někde na úrovni výborné Krize na dvou Zemích a o míle lepší než Nová hranice. Akce neomrzí, Batman je Batman, namachrovanej Superman zajímavej a Green Lantern je super. Trochu mě mrzí kostým Wonder Woman (Fakt, kde jste to vzali?) a nahrazení Aquamana Shazamem. Ten mi tam moc neseděl. 80% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)

Reklama

Reklama