Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (96)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodička, co neurazí, ani nenadchne. Atmosférou jsem si přišel nejblíž Gilmorovým děvčatům. Prostě si sednete na barovou stoličku, dáte kafe a u televize totálně rozjímáte. Co víc potřebovat, když dorazíte z práce totálně grogy, než právě takový film, který je ze života a místy příjemně pobaví. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo...ale bolo to divné....malo to byť o dvoch ľudoch ktorý mali k sebe blízko ale napriek tomu som cítil,že sú od seba vzdialený...nefungovala tam chémia....hrozne nesympatická a strašná postava Keener ktorá bola podľa mňa hlavnou postavou filmu ktorý je plný ženskej nevraživosti .... zlých vzťahov matky a dcér..... snobov a veľkej americkej nudy ktorá je v tejto prežratej spoločnosti priam ukážkovo znázornená.....neostáva mi nič iné ako film ohodnotiť len FOR JIM, ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už fakt stará, když se mi líbí filmy o zralých párech, kteří zkoušejí štěstí podruhé. Už nejsou ve hře jenom city a rozvedení se nechtějí spálit podruhé. Nebyl problém se vcítit do protagonistky Evy, která do mrtě využila možnost mít informace z první ruky. Přirovnala bych to k filmu, na který se těšíte, protože je to žánrovka. Jenže známí už ho pohanili a pokud se vám líbí, už vás sžírají pochybnosti o vlastním vkusu. Jenže když se to vezme cynicky, 99% partnerů bylo už někým odmítnuto. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film o lidech ve zralém věku, kteří si již prošli obdobím, v němž láska byla pouhým zaslepeným, naivním poblouzněním. Dostali se z něho s pár šrámy na duši a nacházejí se ve fázi, jemuž vládne střízlivý a ostražitý úsudek a mírná zdrženlivost. Sice zestárli, přibrali nějaké to kilo, přibylo vrásek, pár šedin, děti je opouštějí, ale jejich touha milovat a být milován je stejná, jako když byli mladí. S věkem ale přidávají jednu důležitou vztahovou přísadu, možná nejdůležitější, toleranci a nadhled. A proto si myslím, že jim jejich láska vydrží..... hodně, hodně dlouho. 6/10 P.S. V budoucnu s přibývajícími léty, své hodnocení třeba zvednu i o stupínek výše. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Enough Said neslo v duchu prvních dvaceti minut a nepřibyla by žádná výrazná zápletka, tak bych šel rovnou na plný počet. Enough Said zápletku nepotřebovalo, úplně by stačilo pozorovat skvělou chemii mezi hlavními postavami a nenechat se rušit rádoby originálním příběhem. Jinak ale skvěle pobavilo, až jsem měl pocit, jako bych sledoval konverzaci z Gilmorek. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Pri propagácii filmu Oldboy (2013) sa Michaela Imperioliho spýtali, či videl tento film, keďže vo filme hral jeho kolega zo seriálu Sopranovci (od r. 1999), James Gandolfini. Imperioli odpovedal, že videl iba trailer, pretože sa zdalo, že je to najbližšie k tomu, aký bol Gandolfini, a že nemohol zniesť sledovanie svojho zosnulého priateľa počas celého filmu. (Pat.Ko)
  • Aj keď bol film pevne zostrihaný podľa scenára, hercov napriek tomu povzbudzovali k improvizácii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama