Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (96)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodový, poklidný a nenáročný film. Je až s podivem jakou situaci může život připravit. Aby jste po letech potkali svoji dávnou kamarádku a začali chodit s jejím bývalým manželem? Tak to se může vážně stát pouze ve filmu. Ovšem tvůrcům filmu se povedlo vytvořit to věrohodné a s odlehčeným humorem. Bavil jsem se, dávám tři hvězdy.... ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Rozbor zajímavého trojúhelníku Gandolfini - jeho bejvalka Keener - jeho nová přítelkyně Louis-Dreyfus pohledem posledně jmenované. Stylem mi to trochu připomíná Apatowovy filmy, akorát bez vulgarit. Výborná sonda do vztahů mezi muži a ženami, o rozdílech mezi nimi, o naprostých malichernostech, které tyto vztahy komplikují, o vztazích mezi rodiči a dětmi a o tom, jak zvláštní smysl pro ironii může mít náhoda, pod jejíž vlivem může člověk udělat závažnou chybu. Je potěšující, že James Gandolfini si ve své poslední roli opět střihnul civilně příjemného sympaťáka, Catherine Keener výborně sekunduje, Julia Louis-Dreyfus na mě nepůsobila zcela sympaticky, ale to je můj problém, její průměrné herectví je však už problém její (záhadná nominace na Zlatý globus mě nepřesvědčí). 70% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dobra práca ženskej režisérky N.Holofcenter tento krát slávila úspech. Skvele otvorila dvere do reality a rafinovane použila prevažne problém postihujúci prevažne mladých ľudí s názvom láska, ktorý zviazuje a zraňuje srdce zaľúbeným. Aj keď je ľahko predvídateľné čo sa bude diať, sú momenty ktoré sú trefné, ktoré pobavia či vzbudia myšlienku zamyslieť sa nad sebou. Jednoduchosť je v tomto filme nepriehľadnuteľná, ale zároveň vynikajúcim únikom z pomedzi premnoženého výskytu filmov s trikmi a efektmi. Kamera to celé pekne zachytáva a herci pred ňou hrajú ako keby to bolo naozaj. J.Gandolfini napriek svojej nie príťažlivej postave perfektne zvláda emociálne role, takže škoda, že už nie je medzi nami. Za mňa 70 %.R.I.P. J. Gandolfini ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Snímek měl filmovou předpremiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama