Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (351)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem sto chutí vyhodit televizi z baráku na to nejzakázanější uvolnění, jaký kdy Záruba viděl. Jenže bych si hovno pomohl, protože hra by se stejně vrátila ke mně do pásma. Jestli se takhle chovaj ženský, když s nima nejsem, tak ať si je lord Hřebejk sežere. Spíš si ale myslím, že Honzikoj definitivně ruplo v kouli a má tam teď o Kolečko víc. Můj novej nejhorší "film" (film?) v životě. ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil a velmi mě bavil, vůbec nechápu ty komentáře, ale asi to bude tím, že tato komedie je spíše vhodná pro ženy než muže. Seděl mi styl humoru i ty komentáře. Některé scény byly zbytečně přestřelené, ale byla tam spousta vtipných momentů. Také mě zaráží fakt, že prý před natáčením si nevěsta prohodila roli s družičkou a pak tedy jako slovenka je češka a naopak.. to tedy nechápu... Výkony byly jinak super, všechny holky se mi líbily, zvlášť Hana Vágnerová je má oblíbená herečka :) Škoda, že Ondra Sokol ve filmu neměl větší herecký prostor... Byla jsem na předpremiéře, které se účastnil i pak Hřebejk, tak po filmu byla ještě diskuze a já jsem se dozvěděla spoustu zajímavých věcí o filmu. Každopádně jak sám pan Hřebejk řekl, tak film původně do kin jít neměl, nyní tam je, hodil by se spíše do letního kina, s pivkem v ruce a měl by určitě lepší komentáře a byl by lépe pochopen. Za mě rozhodně doporučuji :))) Zasmála jsem se dost několikrát v průběhu filmu :o) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ještě 15 minut před koncem jsem si říkala, na co se to sakra dívám... jen wtf.. a tomuhle dám snad odpad, budu-li hodná 1*. Nevěsta naprosto otřesná postava, se kterou vůbec nejde sympatizovat, nejlepší kamáradka - naprosto hrozná lhářka - mít s někým aféru, tak se nesložím po první otázce, barmanka - naprosto divní patrona, ženich - totální debil. Ale pak přišel ten úplný konec.. ten krásně realistický konec o tom, že všichni žili nešťastně až do smrti, protože tak to v reálném životě prostě chodí... a to se mi líbilo, takže v závěru 1,5*. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tahle holčičiáda stojí jednoznačně na dialozích! Jsou opravdu nadprůměrné a nezastírám občasný hlasitý smích. Tedy sláva připada,jako tradičně scénaristovi,nikoliv režisérovi,neboť ostatní bylo prostě obyčejné!! Scénář a J. Stryková jsou jednoznačnými tahouny a neváhám, po sakra dlouhé době, u české tvorby, sázet 70 % ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalí herci, zoufale zrežírovaní jsou obětmi zoufalých dialogů + zoufalý divák který nenašel odvahu odejít z kina = poslední hřebejk do rakve tuzemského filmu. PS: poznámka pro hlavní ženské herecké trio: pokud byste děvčata chtěly k opravdovému filmu, tak Hollywoodské studio 20th Century Fox hledá pro jejich catering pomocné síly do kuchyně. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Zakázané uvolnění (anglicky „icing“) je nedovolený způsob hry v ledním hokeji. (sator)
  • Předlohou k filmu je stejnojmenná divadelní hra, která režiséra nadchla. (jenik71)
  • Klip k filmové písní vznikl v aréně pražské Sparty. (jenik71)

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama