Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (351)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem sto chutí vyhodit televizi z baráku na to nejzakázanější uvolnění, jaký kdy Záruba viděl. Jenže bych si hovno pomohl, protože hra by se stejně vrátila ke mně do pásma. Jestli se takhle chovaj ženský, když s nima nejsem, tak ať si je lord Hřebejk sežere. Spíš si ale myslím, že Honzikoj definitivně ruplo v kouli a má tam teď o Kolečko víc. Můj novej nejhorší "film" (film?) v životě. ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil a velmi mě bavil, vůbec nechápu ty komentáře, ale asi to bude tím, že tato komedie je spíše vhodná pro ženy než muže. Seděl mi styl humoru i ty komentáře. Některé scény byly zbytečně přestřelené, ale byla tam spousta vtipných momentů. Také mě zaráží fakt, že prý před natáčením si nevěsta prohodila roli s družičkou a pak tedy jako slovenka je češka a naopak.. to tedy nechápu... Výkony byly jinak super, všechny holky se mi líbily, zvlášť Hana Vágnerová je má oblíbená herečka :) Škoda, že Ondra Sokol ve filmu neměl větší herecký prostor... Byla jsem na předpremiéře, které se účastnil i pak Hřebejk, tak po filmu byla ještě diskuze a já jsem se dozvěděla spoustu zajímavých věcí o filmu. Každopádně jak sám pan Hřebejk řekl, tak film původně do kin jít neměl, nyní tam je, hodil by se spíše do letního kina, s pivkem v ruce a měl by určitě lepší komentáře a byl by lépe pochopen. Za mě rozhodně doporučuji :))) Zasmála jsem se dost několikrát v průběhu filmu :o) ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ročně jde u nás do kin 35-40 filmů. Bohužel vynikajících je z nich pouze 5-10 kousků! Zbytek se pak řadí do brakové skupiny, po které neštěkne ani pes. Nikterak tomu není ani u "Zakázaného uvolnění". Větší nudu jsem za posledních 77 minut neviděl. Vyprávění nevěsty a její družičky v pošmurné hospodě jak kdo koho přefik apod, mě fakt nebere! 15% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kouzlo Rubínu ve zhuštěné hodinové divadelní hře se ve filmové verzi tak trochu rozplynulo. Vzpomínám si, že jsem se bavil a smál od začátku do konce, u filmu jsem některé fórky už čekal a znal a navíc vznikla sice místy poetická, ale taky částečně hluchá místa. A to mi rozhodně nevadí rozšíření filmové verze o pánské osazenstvo a vynikající minutové vystoupení Norberta Lichého. Chápu, že Jana Hřebejka tahle hra zaujala a v podstatě jsem za tu adaptaci rád, ale u mě většinou vždy vyhraje divadlo před filmem, zvláště pokud to vidím v pořadí divadelní hra - film. A dobře si vzpomínám, že na tehdejším představení v Rubínu byl pan režisér osobně, takže třeba zrovna tehdy pojal myšlenku film natočit. Sečteno a podtrženo, Zakázané uvolnění si zaslouží lepší tři hvězdičky a rozhodně více než zdejších 44 procent. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tahle holčičiáda stojí jednoznačně na dialozích! Jsou opravdu nadprůměrné a nezastírám občasný hlasitý smích. Tedy sláva připada,jako tradičně scénaristovi,nikoliv režisérovi,neboť ostatní bylo prostě obyčejné!! Scénář a J. Stryková jsou jednoznačnými tahouny a neváhám, po sakra dlouhé době, u české tvorby, sázet 70 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • "Zakázané uvolnění" je mj. nejen název pro píseň, ale i druh blíže nespecifikovaného alkoholového nápoje. (Terva)
  • Předlohou k filmu je stejnojmenná divadelní hra, která režiséra nadchla. (jenik71)

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama