Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Moc rád bych přidal třetí hvězdu, protože z filmu jde cítit snaha, nějaké to řemeslo nebo námět mající potenciál. Bohužel výsledný dojem je velice nevyrovnaný, dobré momenty jsou střídány, těmi slabšími a nemalá část stopáže je zcela hluchá a nudná. Mrzí to dvojnásob vzhledem k poměrně zajímavému obsazení. Z letargie mě dokázaly probudit dvě osamocené akční scény, jinak podprůměrný film. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Priemerná žánrovka, ktorá náročné publikum uspokojiť nemôže. Ten príbeh i keď sa jedná o skutočné udalosti je docela obyčajný, dejová línia je na jednej vlne a chýba tu scéna, ktorá by tento film aspoň z časti vytrhla z priemeru. Film nesie na pleciach ako vždy výborný Dafoe, ktorému ako tak sekunduje Matt Dillon. Ostatné postavy nezaujímavé, Tom Berenger iba priemerný a je vidieť ,že čas si i u neho vyberá neúprosnú daň. Ako odychovka na víkendové popoludnie o.k. ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Béčkoví herci (Dafoe si už asi role veľmi nevyberá) v úplne pohodovej kriminálke zo starej školy. Bad Country nie je nijak výnimočným filmom, spracovaním sa približuje skôr k bežnej televíznej produkcii, s jednoduchým a ohraným príbehom. Práve preto však veľmi nenudí, pomaličky ale isto odsýpa a na zabitie času v pomerne oddychovej stopáži poslúži dobre. Úsmevný záver ma však veľmi nenadchol, no to je už len otázkou vkusu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který potvrzuje, že pár skvělých herců je mnohem víc, než velký rozpočet a drahé digitální triky. Solidní krimi drama, ve kterém se problémy řeší věcne a bez zbytečných keců. Herci v originále naprosto parádní, mrtvol je dostatek, krev vesele stříká a drsný to je tak akorát. Rozhodně příjemné překvapení. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to od začátku do konce, žádná nuda, napětí a akce. Dillon to zahrál perfektně, vše je parádně natočeno. Jen mě zas pobavilo na konci (jako v každém filmu) přesně jak skončí závěrečná přestřelka tak jsou zase v pozadí slyšet houkačky.. to je OPRAVDU v každým filmu tohle snad :D a opět nechápu hodnocení.. 59%?? Co jste kurva chtěli? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama