Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Davies182 to řekl správně: Přímo do ksichtu. Okouzlen, zamilován, zničen. Romance, na kterou nestačej všecky hashtagy světa. :) Zcela s tím souhlasím :) Tohle je tak krásné, že to prostě byla láska na první pohled :) Myslím pro mě - filmový :) Miles je můj oblíbenec a i ona mi sedla :) Ale hlavně ta situace a skvěle využitý čas :) :) Dlouho jsem se tak upřímně nezasmála :) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet pre indie romantiku ale bohužiaľ nie príliš dobre vymyslená story (hlavne záver so získaním kontaktu je úplné scenáristické WTF, ktoré urobí z oboch hlavných postáv psychopatov) Výborná chémia medzi symptatickími a hlavne dobre hrajúcimi hercami to ťahá veľmi hore. Slabších 7/10 hlavne kvôli tomu ako mám tento žáner rád ale je to trochu škoda, pretože veľmi dlho má ten film na viac. Ale samozrejme je to stále príjemnjšie a lepšie než všetky tie shity s Kutcherom, Butlerom, Heiglovou atď. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

"Páni, ten chlap je vůl." - "Jak to myslíš?" - "Seznámili jste se na střední, ne? Takže si myslí, že seš určitej typ a myslí si, že potká stejnej typ holky znova, až bude připravenej. Ale až bude takovou už nenajde. Nemá ani tušení jak seš vzácná.." Romantická komedie "Rande na dvě noci" je především odpočinková slaďárna pro ženušky.. Super sexy holka má trable v lásce, tak se rozhodne (na základě motivace kamarádky) pro sexseznamku a z rande na jednu noc se shodou strašlivého počasí stane rande na dva dny.. No a Ti dva se zamilujou.. A aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam prostě musí dojít k "drobným" komplikacím.. Prvoplánové už podle názvu, ale sympatický "kluk od vedle" Miles Teller to dost zachraňuje.. Jo a pak taky striptýzová sekvence.. Tak trošku pohádka se zajímavým základem o tom, že by spolu partneři měli především komunikovat.. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem zjistila, že v tomhle filmu hraje Miles Teller jsem věděla, že to bude kvalita. A taky byla. Toho kluka mám vážně ráda. Umí film pozvednout na vyšší úroveň. Už to dokázal několikrát (The Spectacular now). Mezi hlavníma postavama to jiskřilo pěkně už od začátku. Film se mi líbil, i když mi bylo jasný, jak to celý dopadne. Roli Analeigh bych si měla zapamatovat. Byla hodně dobrá. 80%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rande pribratého sionistu s ušatou blbkou, čo má na chrbte vytetovaný barkód. Romantická záverečná fáza je akceptovateľná, ale tie neustále sexuálne kecy, to je na porazenie. Podľa tohto filmu normálne rande už neexistujú. Film sa chce hrať trochu na Hlavne nezáväzne, ale nemá na to ani humorom, ani hereckým šarmom a už vôbec nie scenárom. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama