Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek s Laňkou předvádí absolutní amatérismus. Tyhle dva nemaj žádnou sebereflexi, protože kdyby jí měli, už dávno by si vzájemně prostřelili hlavy pětačtyřicítkou. Scény bez smyslu, trapné vypointování, průjem televizních ksichtů a hle, Petr Novotný ještě žije a dokonce ani neumí hrát. Anetiny a Evininy kozy byly asi jedinej důvod těch dvou kašparů napsanejch do režisérů přiblížit se co nejblíže k nim. Moje domácí video na VHS z Korfu bylo lepší než toto. A to mě bylo 15let!! Bože..... :o -10% ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Může být nějaký film víc trapnější??? Nemůže.. teda neviděla jsem Babovřesky, tak těžko říct, kdo by vyhrál. Nechápu, jak se do toho nechalo upíchnout tolik herců i neherců? Vždyť i ti špatní herci mají přece nějakou svou důstojnost ne? Chápu, že tu "hrají" lidi jako Moravcová, Martucci, Magnusek, Novotný a podobní... to je totiž "film" přesně pro ně. Ale že se tomu nechal upsat třeba i zpěvák Albert Černý? Nebo Jiří Štěpnička? Takže pokud chcete vidět film s největším počtem nejhorších herců v ČR, který je tak stupidní, že i mravenečník, který se zamiluje do lenochoda je chytřejší... a do komedie to má tak daleko jako žirafa, která si usmyslí, že chce být pumou, tak si to pusťte. I dare you! P.S. Vím, že to přirovnání nedává žádný smysl, ale to ani tenhle film a krom toho se hrozně těším do zoo... ()

Reklama

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o plastice horních víček, už nemusím. Z údivu nad tímto filmem budu mít povytažené obočí a vytřeštěné oči do konce života. Bylo to hrozné ve všech směrech, obsazení, kamera, zvuk, děj ( no děj..). Nevím pro koho je film určen, asi pro toho pětihvězdičkového uživatele registrovaného pod několika nicky, já bohužel neviděla film s holkama, tak to bude asi ten problém. Odpad!! ()

maniacxl odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá ani s půl kilem kokainu v nosu!Já furt jen nechápu,že ti herci tomu Magnuskovi na to vždycky kývnou.I když teď mě dochází.....jací pak "herci"?Domenico Martucci,Petr Novotný,Lucie Váchová??Další strašnej humus alá mistr Magnusek!Tenkrát,snad při psaní komentáře na nějakou jeho píčovinu jsem v něm občany prosil,aby zabily Magnuska.Očividně se to nedaří a nedaří.A ty hodnotitele,co tomu dali pět hvězdiček bych chtěl poznat u šálku cejlonského čaje s medem.ODPAD!!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama