Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady Maghnusek opravdu přestřelil. Docela se mi dobře dívá na Nikol Moravcovou, V Peřině mně s ní bavilo a tak jsem si říkal, že tohle nemůže být tak hrozné jak je to zde hodnoceno. Tak ano, je. Tomáše Magnuska jsem vždycky bral jako Karla Peterku a jeho Šlágr TV. V podstatě se jedná o čirou hrůzu, ale kupodivu tato hrůza nějakým záhadným způsobem vyplnila díru na trhu a je zábavou pro seniory (kterých je čím dál více). Magnusek si zase místo obskurních bandů točil ty svoje nazvěme to sociální dramata a komedie, přičemž sympaticky často sáhl po hercích a herečkách, jejich hvězdy  nějak výrazněji naposledy zablikaly mnohdy před listopadem 1989. Některé z jeho filmů jsou slabší, některým k normálnosti chybí už jen kousíček, ale Modelky s.r.o. jsou úlet co se nepovedl. Sorry jako. Tupé, trapné, sprosté, debilní. - ODPAD ()

zette 

všechny recenze uživatele

Je jasne, ze namet a nakonec i tvurci samotni neslibuji zadne velke umeni. Proc se ale nesnazili trochu vysperkovat tak spatny scenar? Ze zacatku se divak modelkam i zasmeje (coz byl samozrejme zamer), postupem casu se vsak ve filmu nedeje vubec nic a clovek se zacne nudit a od tohoto faktu ho nezachrani ani pekne herecky (?) a sem tam nejaky ten forek. ()

Reklama

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, i přes komentáře které tu jsou jsem čekal,že to bude o trochu lepší. Slibné téma, které je absolutně nedotažené. Ano je tam pár hlášek, které ovšem v kontextu celého filmu vyznívají poněkud strojeně a trapně. 90 minut jsem se v kině střídavě cítil trapně a střidavě se díval směrem k východu. Myslím,že se pan Magnusek po Bastardech vydal špatným směrem tahle komediální témata prostě neumí a možná mu nejsou ani blízká. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film má nevýraznou dějovou linii, scénář nedrží pohromadě a jde vlastně jen o nevyrovnaný soubor scének a epizod, někdy zábavných, většinou ale ne. Režie je neobratná, herecké výkony kolísavé: Ivana Korolová přehrává jak šílená, tři bloncky v rolích modelek jsou slabé, takže film do určité míry zachraňují staří pardálové Rázlová, Steimarová a Štěpnička. Vtipných okamžiků je tu málo, některé vtipy jsou navíc zabité špatnou režií a špatnými herci. Oproti Jedlíkům je to pro Magnuska krok zpět. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškoidní snímek sestává z krátkých scének, z nichž některé mají vtipnou pointu, jiné ji mají hloupou a další jsou bez pointy. 1) 30letý Tomáš Magnusek očividně spoléhá na atraktivitu prostředí, známé postavy v cameo rolích, vtipkování na úrovni čtvrté cenové skupiny (lihovinový výčep - poznámka pro ty mladší, kteří nepamatují rozdělení restaurací do kategorií) a na pěkné tváře._____ 2) A vskutku. Je tu 31letý Martin Kraus (Tomáš), 35letý Martin Písařík (hloupý fotbalista Mirek), 41letý Lumír Olšovský (fotbalista Rosťa)._____ 3) Aby zasáhl co největší spektrum diváků, používá film typická klišé o hloupých modelkách, které chodí s neméně hloupými fotbalisty za němého přihlížení homosexuálních párů. Do role jednoho z gayů se pasoval i sám Mistr._____ 4) Všiml jsem si i špatně namixovaného zvuku._____ 5) Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu, praví vizážista Patrik (Magnusek) a s tímto příslibem na dobrou noc se s vámi, milé děti, loučím. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama