Reklama

Reklama

I Will Follow You Into the Dark

  • Velká Británie Into the Dark
Trailer

Obsahy(1)

Sophia (Mischa Barton) trpí vážnymi depresiami, lebo pred šiestimi mesiacmi jej zomreli obaja rodičia. Je presvedčená, že posmrtný život je len o samote a zabudnutí a že takýto život je bezvýznamný. Neskôr sa zapletie do nečakaného romániku s mužom menom Adam (Ryan Eggold). Keď sa Adam záhadne stratí v hlbinách strašidelného domu, Sophia sľúbi, že ho bude nasledovať, aj keby to malo znamenať, že musí vojsť do ríše smrti. (Kadas97)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Into the Dark obrazne povedané pôsobí ako dva, žánrovo odlišné filmy, vtesnané do jednej celovečernej snímky. Prvá cca polovica filmu je ladená ako romantický thriller s mysterióznym nádychom, prakticky bez akýchkoľvek strašidelných momentov, kým druhá polovica je už naopak ortodoxným duchárskym hororom. Takáto kombinácie je možno do istej miery zaujímavá, no inak Into the Dark nijako obzvlášť nevyčnieva zo súčasného žánrového priemeru. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Oproti trailerovým očekáváním je film pro mě nakonec kupodivu víc než pouze "zkouknutelný" - regulérně se mi líbil. První polovina by sice chtěla řádně prostříhat, ale po 40 minutách atmosféra razantně zhoustne, příběh se stočí do béčkové a levnější variace na Insidious a úplný závěr je docela netypický. Ode mne tedy nečekaně palec nahoru. Příjemná, sympatická jednohubka, byť s nemálo objektivními problémy (slabší herci, postavy nereagují adekváně situaci atd.) ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Někdo vzal dva filmy a naprcal je do sebe. Silně blitkoidní romantický škvár střídá nadprůměrný horor, který má jednu opravdu velmi dobrou a silnou scénu. První hodina je ale doslova k posrání. Pak začne atmosféra celkem houstnout, jenže do toho přijdou prostřihy, jak támhle se vodí za ručičku, tuhle jí hraje na piáno, onde zase zamilovaně švitoří. Střih, úúú, áááá, ddd důůůůch! Tak to né, vážení. Buďto budete romanticky zvracet a pak pekelně strašit, ale dohromady to bohužel nefunguje. Když je to horor, tak je to dobrý. Přežil bych i tu první půlku, kdyby to bylo o půlhodinu kratší, a ta druhá by mě donutila si aspoň otočit trencle naruby . Promarněný potenciál. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak sa predsa len prikláňam k nižšiemu hodnoteniu. Názov je doslovný, čo je fajn, v temnote sa objaví niekoľko dobrých scén, jedna - dve dokonca takmer originálne. Netrvať to 4 hodiny, nebol by som už pri nich znechutený a za čakanie ich nečakal viac a viac. Nevadilo by mi, že Mischa hrá rovnako zle ako v časoch O.C.C, prekusol by som jej necharizmatického partnera, aj chovanie na hrane zdravého rozumu. Dúchárinám dokážem veľa prepáčiť. Táto nemá tempo. 50% ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Veľká slabota!Už podľa traileru som očakával nejakú romantickú motanicu a tak aj bolo.Keď sa film konečne začne podobať na horror,príde nejaká úplne nezmyselná kravina,ktorá úplne potopí aj malý náznak atmosféry.Celá ta LoveStory stála za prd a koniec bol totálny klinec do rakvy.Je to celkom škoda,určite sa z toho dalo vytrieskať viac.. 40% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama