Reklama

Reklama

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (40)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi těžko můžu chtít po filmu podle hračky nějakou oscarovku...na druhou stranu by podobné filmy měly být alespoň zábavné a dobře udělané a MAx Steel není ani jedno.Sice jsem dokoukal,ale ten film mi byl tak strašně nesympatický a nebavil až běda.Hlavní hrdina není sympaťák a nezachrání to ani zběsile přehrávající Andy Garcia,který asi dneska musí brát snad každou srágoru kterou mu kdo nabídne.Nějak moc netuším o čem to vlastně bylo a je mi to celkem jedno.Mým dětem kterým je 7 by se to možná mohlo líbit...ale jen možná...10% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, proč tenhle film vůbec vzniknul..Absolutně nulové ambice, propadák byl vysloveně nevyhnutelný. Ovšem kupodivu je to celkem koukatelné. Překvapil Andy Garcia a Cgi je poměrně propracované, na to, že se jedná o opravdu levný film. Potenciál pro sequel tu není, jako jednohubka Max Steel slouží dokonale, ale musím uznat, že robůtek Steel je celkem cool...5/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle snímek sledoval, měl jsem pocit, že je to něco, co jsem viděl už stokrát. Trochu přeháním, ale tohle je tak klasický příběh v tak nudném provedení... Má to něco z komiksů, má to něco z "Power Rangers", ale celkově je to taková nuda s příšernou postavou v podání Andyho Garcii. Ten mi tu skoro vadil. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Dost v pořádku film, nevidím důvod k nízkému hodnocení. Příběh to má asi jako každý superhrdinský origin, postavy jsou tak nějak průměrně napsané, Andy García mě asi jako jediný zaujmul. Nejlepší jsou ale efekty, tachyonová kvantová energie je naprosto božsky zvládnutá a oblek je dost k nakousnutí, trochu se podobá Tronovi. 70% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se líbil před deseti lety - triky. Před dvaceti lety - triky a příběh. Před třiceti by to byl meganámrd tak, jak má být. A taky že takové filmy byly! No, škoda, že to přišlo až teď, no :) Ale nejednoho hocha by to mohlo chytnout, myslím. Myslím, no. Jako bylo pro nás Karate tiger 1 a E.T. (neplést s tím vymrdaným zlodějským projektem toho soudružskýho zmrda zo salaše), bude asi i tento film, otázka, jestli to ty spratky ale osloví. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Původní Max Steel je figurka od Matella. (Geriel)

Reklama

Reklama